2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 93 پست
به خدا براتون دعا نوشتن وکرنه این همه تغییر امکان نداره مگر اینکه شوهرت عاشق کسی دیکه شده باشه منم ش ...

خیلی داغونم ..خورد شدم ...نمیتونم باور کنم 

دادم دق میکنم ولی اون انگااار نه انگااااار 

انگار اصلا شوهرم نبوده 

اوووون همه خاطره اون همه زندگی 😭😭😭😭😭😭چرا آخه مگه من چه گناهی کرده بودم

خدا کنه به آرامش برسم  دلم داغ اینه که چطور یه آدم که مثل فرشته مهربون و صادق بود تبدیل شد به ...

چرا نرفتی دنبال باطل کردن دعا ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=162060561]نه ....پای هیچ کس هم در میون نبود[/Q اگر مطمعنی از این موضوع پس چشم خوردی بدم خوردی یا کلا برا شوهرت دعا نوشتن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
[QUOTE=162060561]نه ....پای هیچ کس هم در میون نبود[/Q اگر مطمعنی از این موضوع پس چشم خوردی بدم خوردی ...

فقط میدونم داغونم ..دارم میمیرم ..چرا آروم‌نمیشم‌

همین الان دارم خودمو میکشم با گریه و شیون نمیتونم تحمل کنم

فقط میدونم داغونم ..دارم میمیرم ..چرا آروم‌نمیشم‌ همین الان دارم خودمو میکشم با گریه و شیون نمیتونم ...

عادی گریه کن تا خالی بشی تا یه مدت این چیزا طلبیعی بعدش که به خودت اومدی میفهمی که راه خوبی انتخاب کردی بعدش که خدارم شکر میکتی که خلاص شدی 

از همسایه ای آشنا که نتیجه گرفته باشه ولی تحقیق کن پیش آدم کاربلد برو اکثر دعا نویس ها کلاهبردارن

متاسفانه جای مطمئنی سراغ ندارم ..میگن شیراز دعانویسای خبره داره ...ولی نمیدونم چه جوریه و ...

عادی گریه کن تا خالی بشی تا یه مدت این چیزا طلبیعی بعدش که به خودت اومدی میفهمی که راه خوبی انتخاب ک ...

امیدوارم لااقل هر چه زودتر آروووم بشم 😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏

استارتر جان متاسفم از ناراحتیت. نمیخام قضاوت کنم ولی تاپیکای قبلت خیلی تناقض داره،بااین تاپیکت. گفتی شورت دیپلم و بازاریه و خیلی تفاوت فرهنگی داره و نمیدونی چطور تو زندگیت رخنه کرده. گفتی عشق اولت فوق دکتراس و خیلی دوسش داری . فقط خواستم بگم اگر تاپیکت واقعی هست شاید خودت هم نیاز داری روانپزشک ببینی. باور کن قصد توهین ندارم و خواهرانه میگم. خیلی ذهن به هم ریخته ای داری. حتا اگر تاپیکت حقیقی هم نیست باز هم فکر میکنم ذهنت خیلی خسته هست که به چنین چیزایی فکر میکنی.

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
استارتر جان متاسفم از ناراحتیت. نمیخام قضاوت کنم ولی تاپیکای قبلت خیلی تناقض داره،بااین تاپیکت. گفتی ...

عزیزم تاپیک های قبلیم واسه ماجراهای این ۴ ساله اخیره که به شدت تحت فشار زندگی و روحی بودم.از زمانی که رفتارهای همسرم عوض شد ...و من فقططط دنبال دلیل بودم برای خودم

دلتنگی الان من حال خراب من واسه اون وقتاییه که مثل ف شته  مهربون بود و دوستم داشت 

من نمیتونم هضم کنم که اینجوری شد و انقددر بی دلیل منو تحت فشا  قرار داد تا به اینجا رسید سرنوشتمون 

دلم داره میترکه 

درک کردن من و شرایط قبلی و فعلی من سخته 

چون تو موقعیت هایی که من بودم شاید قرار نداشتین هیچ وقت

من مجبووور شدم به اینکار تن بدم چون راهی دیگه برام نمونده بود...اما از غصه دارم میمیرم که چرا شوهرم انقدددر عوض شد که دیگه نشه تحمل کرد و یه زندگی که فبلش اون قدر ایده آل بود در کمال شوک و ناباوری به گل بشینه ..و این گل رو سر  من بشینه ...داغ دل من اینه

تاپیک های قبلی رو در خالی نوشتم که داغون و خسته بودم از شرایط حاکم و به هر چیزی برای درد دل کردن یا راه حل پیدا کردن چنگ میزدم

اما الان بی تاب روزهای خوب زندگیمم که از هر راهی تلاش کردم نتونستم اون روزا رو برگردونم