یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
همینکه مرد دلش نخواد زنش اونطوری که برا شوهره عشوه میاد یا توخونه جلو خودش میگرده جلو نامحرمم بگرده. ...
وقتی زنتو بیش از حد آزاد بزاری...وقتی با رفیقات جمع شی دور هم زنتم باشه و.مشروب خوری کنی...وقتی پارتی بری با زنتو هزار تاکار اونجا بکنی....فردا پس فردا اگه زنت خیانت کرد نباید زیادم تعجب کنی...چون تو یادش دادی.....بعضی از زنا جنبه آزادی بیش از حدو ندارن
اره هز نظر اینا....🤣🤣🤣 من این اُملی رو دوست دارم لطفا باهاش کاری نداشته باشین
والا ولی شاید باورت نشه همین بنده خدا ک گفتم ب من میگف اگ من شوهرم مثل شورتو بود ازادم نمیزاش همون اول طلاق میگرفتم😂😂
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍