2777
2789
عنوان

شوهرانه....

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 189 پست
آدم اگه به محبت شوهرش عادت کنه، سخته اگه یه موقع از کوره در برن
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-) هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد. هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها یه چیز جالب من روز نامزدیم که محرم شدیم پری بودم روز عقدم پری بودم روز عروسیم پری بودم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
نیکی جون اقاتون گناه داره ها....

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

مسامی اسمیه که من تو خونه شوهرمو صدا میکنم...اسم شوهرم مجید و من بچگونه بهش میگم مسامی... میبینید که امضام و اسمم به نام شوهرمه... منتها میترسیدم بذارم مجید همه بگن مردی...گذاشتم مسامی

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

مجید = مسامی !!!!!!
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-) هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد. هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.
بچه ها من 9 ماه حاملگیم شوهرم نه گذاشت کار کنم نه ظرف شستم نه جارم کردم نه غذا پختم هیچ کار میگفت دست به سیاه و سفید نزن بیچاره همه کارارو میکرد بعدش منو 1 ساعت میبرد پیاده روی
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
اره برف دونه خیلی بی ربطه میدونم... اما منم دیگه دری وریه

من همیشه به شوهرم میگم علی جونم دیگه تو همه فامیل جا افتاده یه با تو خیابون داشتم صداش میکردم دیدم خیلی ضایع اس یهو گفتم علی اقاااااا
وووووووییییییییییییی خاک به سرم پس چند روزه دارم اسم شوهرت رو صدا میزنم
این امضا و تیکر صرفا برای تقویت روحیه هستش.اسم کاربریم پیمانه هستش.لاتینش غلط انگشتی بوده. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
peamaneh دور از جونت /... عیب نداره بگو...کسی نمیدونه که چیه

من اگه بگم چی صدا میکنم اگه اشنا باشه تو سایت صد در هزار میفهمه منم
این امضا و تیکر صرفا برای تقویت روحیه هستش.اسم کاربریم پیمانه هستش.لاتینش غلط انگشتی بوده. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
حالا بگو وسریع پاک کن