وقتی عاشق شوهرت باشی خر و پفاشم دوس داری
بوی تنشو دوس داری
بداخلاقیاشم دوس داری....
با مزه بازیاش که دیگه هیچی....
گاهی حس میکنم شوهرم با وجود اینکه مرده اما خیلی بچست...نه که کاراش بچگونه باشه...کلا گاهی خیلی مظلوم میشه...
خداوند سایه همه مردا رو سر خانواده ها نگه داره...
حس میکنم اگه نباشه من میمیرم...
قطعا بدون اون میمیرم
امروز شعر سرودم مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی... مسامی ..مسامی...مسامی.... علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه
منم تو دلم یه عالمه ناراحتی از شوهرم باشه...وقتی میگه باهام قهری میگم نه... دوس ندارم عشقمو با قهر معاوضه کنم... دوس ندارم وقتی میتونم با عشق نگاش کنم بواسطه قهر نتونم نگاش کنم...
امروز شعر سرودم مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی... مسامی ..مسامی...مسامی.... علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه
سوفیا آخه خیلی بد باهام حرف زد ، دلم شکست !! اصلا انتظارشو نداشتم ، آخه خیلی به هم احترام میذاریم
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-)
هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد.
هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.