2777
2789
عنوان

خانم دکترا

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 68 پست
عزیزم بیا خصوصی اونجا کامل برات توضیح میدم 🌺

درخواست دادم ممنون

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام شما مشاورین؟

کدوم شهری؟؟؟؟؟

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
چطور عزیزم

برا مشاور

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
چطور عزیزم

من تبریزم و مشاورهای خوب تبریز رو میشناسم خواستم اگه تبریزی معرفی کنم

من تبریزم و مشاورهای خوب تبریز رو میشناسم خواستم اگه تبریزی معرفی کنم

نه متاسفانه نیستم 

قراره هفته آینده برم پیش مشاور مدرسمون باهاش صحبت کنم برا برنامه ریزی درسی😢

امیدوارم که برنامه خوبی بده

نگا عزیزم اولین و مهم ترین چیز هدف و انگیزه و جدیت تو کارته اگه ایناها اوکی باشه مطمعنن میتونی پرکوب ...

عزیزم درسای پزشکی سخت نیست 

میدونی بچه هامون هی میگن بری 10 برابر الان باید درس بخونی 

واقعیته 

شما چقد درس میخوندین

خیلی سوال میپرسم ببخشید 

میخوام همه چیو حذف کنم اینا بخاطر همین تند تند میپرسم😢

چه عالیییییی😍😍😍😍 وای باورم نمیشه  شما تیزهوشان بودید کدوم دانشگاهید😍 اگه اشکال نداره م ...

ممنون 🌺

بله تیزهوشان بودم

رتبه ۵۰۹ شدم 

درصدام هم دقیق یادم نیست 🤔

زیست ۹۵

ریاضی و فیزیک و شیمی بین ۷۰_۸۰

زمین ۴۰

دینی و عربی ۸۰

زبان و ادبیا بین۳۰_۴۰

ممنون 🌺 بله تیزهوشان بودم رتبه ۵۰۹ شدم  درصدام هم دقیق یادم نیست 🤔 زیست ۹۵ ریاضی و فیزیک ...

چه عالی میشه اگه اشکال ندارع بگین چقدر درس میخوندین من دارم تلویزینمو قطع میکنم

دیگه نمیخوام نه ماهواره ببینم نه سریال کره ای نه باشگاه برم فقط یه کلاس زبانمو دیگه باید برم حتما چن ترم مونده تا تموم شده 

میشه بگین حستون چی بود

عزیزم درسای پزشکی سخت نیست  میدونی بچه هامون هی میگن بری 10 برابر الان باید درس بخونی  و ...

اره خیلییی سخته 🥺

باید خیلی بخونی و اصلا درساش قابل مقایسه با دبیرستان نیست 

ولی وقتی دوسش داشته باشی برات قابل تحمله 

چه عالی میشه اگه اشکال ندارع بگین چقدر درس میخوندین من دارم تلویزینمو قطع میکنم دیگه نمیخوام نه ماه ...

من روزای مدرسه ۷ ۸ و روزای تعطیل ۱۲ ۱۳ ساعت میخوندم 

میدونی اصلا اسون نیست اینکارا ولی خب فقط یکساله دیگه باید تحمل کنی 

اره خیلییی سخته 🥺 باید خیلی بخونی و اصلا درساش قابل مقایسه با دبیرستان نیست  ولی وقتی دوسش د ...

جوری هست که قابل فهم باشه

مثلا متوجه بشی که چی میگن😢