2777
2789
عنوان

خانم دکترا

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 68 پست
از هیچکدوم استفاده نباید بکنی 😁 این دوسال دیگه اینجور چیزا رو باید بزاری کنار تا بتونی به درسات ...

یعنی کلا همه چیو بردارم

گوشی واقعا سخته چون کلاسای آنلاین دارم و مامانمم گوشیشو نمیده ولی سعی میکنم کمتر استفاده کنم😅

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یعنی کلا همه چیو بردارم گوشی واقعا سخته چون کلاسای آنلاین دارم و مامانمم گوشیشو نمیده ولی سعی میکنم ...

نه واسه کلاسا که باید استفاده کنی و البته واسه نمونه سولل و پیجای مشاوره و...

ولی دیگه نی نی سایتو کانالا و گروهای اضافه و... رو باید حذف کنی 

نه واسه کلاسا که باید استفاده کنی و البته واسه نمونه سولل و پیجای مشاوره و... ولی دیگه نی نی سایتو ...

ارع حتما 

هنوز استرس دارم یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که مثلا میشینم الان درس بخونم بعد 4 5 ساعت که درس میخونم یا اصلا 20 دقیقه که درس میخونم اگه بلند شم خستگی در کنم دیگه نمیتونم بشینم درس بخونم نمیدونم چرا اینجوری میشه😢😢😢

اره دقیقا از بعد کنکور 😊

لطفا شرایط و هزینه رو بگید؟ برنامه ریزیتون به چه صورت هست روزانه هفتگی؟ یه توضیح مختصر بدید 💚

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏
ارع حتما  هنوز استرس دارم یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که مثلا میشینم الان درس بخونم بعد 4 5 س ...

نگا عزیزم اولین و مهم ترین چیز هدف و انگیزه و جدیت تو کارته اگه ایناها اوکی باشه مطمعنن میتونی پرکوب پشت سر هم بخونی 

اما نکته ای که هست اینه که هیچ ادمی نمیتونه یهویی شروع کنه به زیاد خوندن و پشت سر هم خوندن من خودم سال کنکور اونقدر زیاد میخوندم بعد ترم اول دانشگاه که باز میخواستم شروع کنم با اینکه بینش فقط دو ماه فاصله افتاده بود ولی بازم نتونستم یهویی دوباره شروع کنم به درس خوندن 

باید کم کم ساعت مطالعت رو ببری بالا مثلا امروز ۳ ساعت خوندی چند روز دیگه بکنیش ۳ و ربع کم کم افزایشش بدی که پایدار بمونه ساعت مطالعت و اینکه اینجور مشکااتم پیش نیاد 

چیکار کردین انقدر زود مشاور شدین 😱

کلا استعدادشو که دارم 😅

ولی خب وقتی کنکورتو خوب بدی و رشته خوب قبول بشی راه برات خیلی باز تره البته همونطور که گفتم پارسال خیلی کم مشاوره میدادم فقط به دوتا از دوستای خودم که پشت کنکور بودن برنامه و مشاوره میدادم از امسال به صورت جدی شروع کردم

کلا استعدادشو که دارم 😅 ولی خب وقتی کنکورتو خوب بدی و رشته خوب قبول بشی راه برات خیلی باز تره البت ...

ببخشید انقد سوال میپرسم ولی شما چه رشته ای قبول شدین♥♥