2821
2789
عنوان

بارداری

1038 بازدید | 30 پست

ویار شدید دارم،یه ارزن هم بخورم بالا میارم دارم می میرم😭لکه بینی هم دارم،۶ هفته ام،چکارکنم خدا😭قبلا دوتا سقط داشتم ،اولی ۱۶ هفته دوقلو، ویک ۲۴ هفته، نکنه اینم بیفته،خسته شدم خدا😭

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استراحت کن کلا 

تو رخت خواب باش 

برا لک هاتم دکتر شیاف میده استفاده کن 

بسپر همه چیرو به خدا 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

سلام حتما با این سابقه یه چکاپ بده مشکلتو بررسی کنن اگر خدایی نکرده مثلا مشکل خود ایمنیه، یا انعقادی یا هرچی همه اینا درمان داره ، استراحت کن و شیاف بذار لک قطع میشه استرس و نگرانی بدترین چیز ، به این فک کن چند ماه دیگه یه نینی وسط هال خوابیده و با یقین بهش فکر کن تا بهش برسی 

شیاف استفاده کن خب تحت نظر پزشک باش با اینجا صحبت کردن راجبش که چیزی از مشکل حل نمیکنه هرکس هم میخواد یه نظری بده که شاید اصلا بدردت نخوره 

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili

ممنون خانم های گل،شیاف دارم،قرص ضدتهوعم مصرف میکنم،دلیل سقطهام دکتر گفت احتمالا انعقادی و اینکه سرکلاژبشم،هرشب امپول انوکیاپارین میزنم،الان ویارم خیلی اذیتم میکنه جوری که اززندگی سیرشدم😭دوروزه غذا نتونستم بخورم،هرچی خوردم سریع بالا اوردم،ازشدت ضعف سرگیجه میشم،دهنم مدام کف میکنه،صفرا زرداب بالا میارم😥بعدش ازبس به شکمم فشار میاد از بالا اوردن لکه بینی شدم

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

اخی ان شاالله حالت بهتر بشه... من خودم امتحان نکردم ولی دوستام میگفتن آب سیرابی قشنگ ویارشونو قطع می ...

انشاالله بتونم بخورم بالا نیارم

انکسوپارین روزی یکی میزنی؟ چنده قیمتش؟ من فراگمین روزی یکی میزنم دونه ایش بیس تومنه خیلی گرونه

قیمتش دونه ای ۱۵ تومن،روزی یکی ۶۰۰۰میزنم

انکسوپارین روزی یکی میزنی؟ چنده قیمتش؟ من فراگمین روزی یکی میزنم دونه ایش بیس تومنه خیلی گرونه

فراگمین چی هست؟