2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 30 پست
منم روزی یه 5000 میزنم... فراگمین خارجیه... بهش بگم یه ایرانی بنویسه این خیلی گرون میشه ، میدونی تا ...

به من گفتن تا ۳۴ هفته باید بزنم،من تاره الان ۶ هفته ام، هنوز سونو قلب نرفتم، اما ساک دیده شده،شما چندهفته ای؟

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به من گفتن تا ۳۴ هفته باید بزنم،من تاره الان ۶ هفته ام، هنوز سونو قلب نرفتم، اما ساک دیده شده،شما چن ...

مبارکه عزیزم.بعد اون همه سختی منتظر چنین روزی بودی.منم دکولمان شدم.دعا کن دوباره حامله بشم.و هر روز هپارین بزنم.منم بعد زایمان ازمایش دادم دیدم چیزیم نیس.ولی خفیف انعقا  خون باعث دکولمان شد.دعا کن منم باردار بشم.بعد اون بچه خیلی غمگین و تنهام

😉

به من گفتن تا ۳۴ هفته باید بزنم،من تاره الان ۶ هفته ام، هنوز سونو قلب نرفتم، اما ساک دیده شده،شما چن ...

عزیزم منم بعد دکولمان زایمان طبیعی داشتم و بعد دوروز کورتاژ شدم.ایا بعد کورتاژ چسبندگی ایجاد میشه؟

😉

عزیزم منم بعد دکولمان زایمان طبیعی داشتم و بعد دوروز کورتاژ شدم.ایا بعد کورتاژ چسبندگی ایجاد میشه؟

عزیزم منم بعد زایمان زودرسم که دکولمان بود بقایا داشتم و کورتاژشدم،بعدشم چسبندگی گرفتم هیستروسکوپی شدم،الان هم به لطف خدا مجدد باردارشدم ولی لکه بینی دارم،خیلی استرس گرفتم اینم بیفته باز

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

عزیزم این ماه چجوری باردار شدی؟؟؟قرص و دارو؟

بله گلم،با مصرف یک ورق لتروزول باردارشدم 

مبارکه عزیزم.بعد اون همه سختی منتظر چنین روزی بودی.منم دکولمان شدم.دعا کن دوباره حامله بشم.و هر روز ...

انشاالله به زودی باردارمیشی،شما چندهفته دکولمان شدی؟من ۲۴ هفته بود

به خودت وبدنت برس واستراحت بده بعد مجدد باردارشو،من به فاصله ۵ماه دوبار باردارشدم دوتاش افتاد،الان که باردارم از اخرین زودرسم ۲ سال گذشت

انشاالله به زودی باردارمیشی،شما چندهفته دکولمان شدی؟من ۲۴ هفته بود به خودت وبدنت برس واستراحت بده ب ...

چقد صبر کردی.خدا جواب صبرتو بده انشالله.

حتما سنت کم بوده؟

😉

چقد صبر کردی.خدا جواب صبرتو بده انشالله. حتما سنت کم بوده؟

الان ۲۸ سالمه

چقد صبر کردی.خدا جواب صبرتو بده انشالله. حتما سنت کم بوده؟

ممنون گلم،بله خیلی خسته بودم از لحاظ روحی وجسمی برا همون به خودم فرصت دادم تا فراموشم بشه

[QUOTE=171345272]عزیزم شما الان چند هفته این؟ دکترتون کی بود؟ منم دوتا سقط داشتم میخوام اقدام کنم.[/QUO

۱۶ هفته ام الان

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز