2777
2789
عنوان

میشه بیاین یه کم⚘😔

82 بازدید | 12 پست

خانوما لطفا راهنماییم کنین

بچه ها من روز ۲۰سیکلم هستم ..پریودم ۳۰ روزس ۱۲ روز به پریم مونده ..

اما امروز که روز ۱۹ سیکلمه با با مقداری خونابه با ترشح زیاد ( شرمنده میگم)

مواجه شدم روزای ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ و اینا اقدام داشتم که روز تخمک گذاریم بوده 

نمیدونم این لکه کم که صورتی رنگ بود چیه ممکنه لانه گزینی باشه اخه دیروز درد خفیف پهلو و تخمدان چپ داشتم که به پام میزد...اگه نیس

چه چیز دیگه ای بجز اون ممکنه باشه نگرانم کمکم کنین🌷😔🌷😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اصلا نگران نباش، امکان داره همون اولین بار گرفته باشه، الان هم ۵روز گذشته این که دیدی لک لانه گزینی باشه.

ببین هرچی بهش فکر کنی فقط خودتو اذیت میکنی، بسپار به خدایی که کارشو خوب بلده🥰

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم اصلا نگران نباش، امکان داره همون اولین بار گرفته باشه، الان هم ۵روز گذشته این که دیدی لک لانه ...

مرسی عزیز دلم

روز ۱۳ دورم رفتم سونو گف فولیکول ۱۷ میلی داری و از امشب نزدیکی داشته باش منم همینکارو کردم ممکنه فولی ۱۷ میلی بعد چن روز آزاد بشه 

میشه ۱۷ میلی اصلا آزاد بشه؟

یوقت میبینی زودمیگیره یوقتم میبینی بخاطر اقدام هورمونات بهم ریخته

مرسی عزیز دلم

روز ۱۳ دورم رفتم سونو گف فولیکول ۱۷ میلی داری و از امشب نزدیکی داشته باش منم همینکارو کردم ممکنه فولی ۱۷ میلی بعد چن روز آزاد بشه 

میشه ۱۷ میلی اصلا آزاد بشه؟

قبلا تنبلی داشتم دکتر گف خوب شدی و اقدام کنی با امکان بالا بگیره دعام کن تورو خدا 😔⚘

مرسی عزیز دلم روز ۱۳ دورم رفتم سونو گف فولیکول ۱۷ میلی داری و از امشب نزدیکی داشته باش منم همینکارو ...

نمیدونم عزیزم اما اینو توی مقاله خوندم که امکانش هست در عرض کمتر از ۲۴ساعت لقاح صورت بگیره، پس اگر لک لانه گزینی رو بعد ۵روز ببینی طبیعیه 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
دعام کن مهربونم محتاجم به دعا😔

ان شاءالله به زودی تاپیک بزنی که مادر شدی 💜