2777
2789
عنوان

جدایی

201 بازدید | 20 پست

همسرم میخاد جدا بشیم ولی میگه تو برو اقدام کن چون من اهل بد عهدی نیستم واقعا چطور باید برخورد کنم با این آدم خود شیفته  و بیمار

میگه تو نه از نظر مالی به درد من میخوری نه از نظر جنسی و توی زندگی با تو تباه شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب بی شعوریه تو بری اقدام کنی واهل بدعهدی نیست خاک تو سرش عوضی رو 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

اهل بدعهدی رو خوب اومد  

بگو حالا بساط استعاره های ادبیتو جمع کن برو درخواست بده اگه جدایی میخوای

چه لوس

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

اصلا خيلي باهاش همدهن نشو 

هرچي هم گفت ازون گوش بيرون كن و زندگيتو بكن

فكر ميكنه الان تو صف منتظرشن 

البته اينقدر زنهاي هرزه زياد شدن كه اين توهم رو مردا پيدا ميكنن 

خيلي به خودت برس و خيلي شيك رفتار كن و اصلا آويزونش نباش 

اینجور آدما رو خدا جوری پشت کمرشون میزنه که نتونن بلند شدن شوهر دوستم همین بود مهریه اشو گذاشت اجرا جدا شدن رفت با خانوادش حرف زد الان مرده هم ازدواج کرده یه زنی گیر اورده که پدرشو درآورده دوستمم بعد یه مدت افسردگی یه کار دست وپا کرد برای خودش الانم مشغول کارشه و تازه یه خواستگار خوبم براش اومده

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹