2777
2789
دیر زبون باز کن😐من میشناسم تا ۵ سالگی هم بچه حرف نزد بعد حرف زد.ببخشید ببخشید زبونم لال ولی اگ بچه ...

اخه مگه میشه بشنو ولی نتونه حرف بزنه.. معمولا کر و لالند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهاش کار کن فک کنم بچهای تیزهوش دیرتر حرف میان تا دونیم ساله حرف نزد ببرش گفتار درمانی

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

رو بچت عیب نزار😡اوتیسمیا هم حرف میزنن خواهر.سندروم دان هم خرف میزنن.یا هنوز زبونش باز نشده یا خدایی نکرده لاله.تو خونه دائم باهاش حرف بزن.بالاخره یه ا او میگه

چیزی که من میدونم باید تا دو سالگی 20 تا کلمه رو بگن .عزیزم اگر نقطه عطفهای دیگه رو داره و رشدش خوبه تا دو سالگی صبر کن و بعد ببر گفتار درمانی اون میگه باید چکار کنی  

رو بچت عیب نزار😡اوتیسمیا هم حرف میزنن خواهر.سندروم دان هم خرف میزنن.یا هنوز زبونش باز نشده یا خدایی ...

بچه اوتیسم دیدی از نزدیک که حرف بزنه تو سن سه سالگی؟

بچه اوتیسم دیدی از نزدیک که حرف بزنه تو سن سه سالگی؟

بله.دیدم.بچت مامان میگه بابا میگه.بعد میگی هیچی نمیگه.چرا رو بچت عیب و ایراد میزاری.زیاد باهاش حرف بزن.نشد ببر گفتار درمانی.زودی نگو اوتیسم.

بله.دیدم.بچت مامان میگه بابا میگه.بعد میگی هیچی نمیگه.چرا رو بچت عیب و ایراد میزاری.زیاد باهاش حرف ب ...

ممنون میشم بگی حرف زدنشون چطوریه.. مثل ادم عادی حرف میزنن.. مثلا داستان  میگن و کنایه رو متوجه میشن و دروغ میگن و تملق و چاپلوسی میکنند

ممنون میشم بگی حرف زدنشون چطوریه.. مثل ادم عادی حرف میزنن.. مثلا داستان  میگن و کنایه رو متوجه ...

من با ۲۲ سال سن تملق و چاپلوسی نمیدونم چیه.بچه ۱۹ ماهت انتظار داری بدونه.داستان و کنایه؟ عزیز متوجه ای بچت ی سال و چندماهشه.؟