2821
2789

شاید یکم دیر حرف می زنه

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 

کارا دیگه اش خوبه 

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بچم هفده ماهشه مامان بابا نمیگه ولی اسم خودشو میگه و آب و مه مه و یه چیزی رو هم میخاد بگه باز کن میگه در ...من نگرانم ولی... 

😍 دانشجوی پرستاری💉💊😍...اتفاقات خوبم تا افتادن، شکستن...😔😔
کارا دیگه اش خوبه 

اره مثلا خیلی حسود به داداشش و خیلی دوست داره باهاش بازی کنه .... تا حدی فوتبال باهاش بازی میکنه... باباش که از بیرون میاد لباس هاشو میاره میده بهش... هم شلوار هم بلوز تو خونع ایشو و ...

اره مثلا خیلی حسود به داداشش و خیلی دوست داره باهاش بازی کنه .... تا حدی فوتبال باهاش بازی میکنه... ...

بچه خواهر من اوتیسم داره اصلا فقط راه میره بکسی وچیزی اصلا توجه نداره فقط راه میره داد میزنه

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
2824
2823
2791
2779
2792