2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی داره که یه دختر زیر 20 سال چه روحیاتی داشته باشه و اینکه به بلوغ فکری رسیده باشه یانه اینکه با یه دعوا و بدوبیراه وکتک قهر نکنه بیاد خونه باباش و طلاق بگیره که متاسفانه کسی که اینجوری نباشه خیلی کمه هرچند افراد بالای 20 سال هم آنچنان که باید تو زندگیشون مثبت عمل نمیکنن برای یه ازداج خوب باید به شدت مطالعه کنی و همه ی کارایی که برای داشتن یه زندگی خوب لازمه یادبگیری و کلاسای مهارت زندگی و ...وگرنه همه با یه مشکل کوجیک فکر میکنن اسمون به زمین اومده و موقع مشکلات اکثرا با لجبازی برخورد میکنن تا عاقلانه 

کاملا مخالفم

شخصیت آدم شکل نگرفته و تا 25 سالگی حداقل چندین بار طرز تفکر ادم عوض میشه

بعدم چرا باید بهترین سالهای جوونی رو ادم بره زیر بار مسئولیت خونه و زندگی وقتی میتونه تجربه کسب کنه، چیزی یاد بگیره و با دوستاش خوش بگذرونه

بهترین سالها همون 18 تا 24 ایناس که مسئولیتی جز درس و دانشگاه نداری

بستگی داره که یه دختر زیر 20 سال چه روحیاتی داشته باشه و اینکه به بلوغ فکری رسیده باشه یانه اینکه با ...

دعوا و بد و بیراه و کتک.....!!!!

مخصوصا با دو مورد آخر به شدت مخالفم وقتی کسی به شما احترام نزاره  برای حفظ عظمت تفاوت باید ولش کنید

رها هستم یه سگ کوچولو به اسم طلا دارم همین دیگ، تولدم یادتون تره: ۲۳ ابان
کاملا مخالفم شخصیت آدم شکل نگرفته و تا 25 سالگی حداقل چندین بار طرز تفکر ادم عوض میشه بعدم چرا بای ...

دقیقا

چه افتخاریه سن کم بری خونه داری کنی😐وقتی دوستات همه پشت نیمکت مدرسن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792