2777
2789
عنوان

عمل كوچك كردن سينه در شيراز

1214 بازدید | 55 پست

سلام دوستان من كمرم باريك و سينه هام نسبتا بزرگ هستن تصميم دارم سايز سينه هامو با عمل كم كنم كسي هست توي شيراز دكتر خوب بشناسه كه واقعا خودش نتيجه كارشون رو ديده باش ؟ 

دنیا برعکسه یکی میخاد بزرگ کنه یکی میخاد کوچیک کنه چه خبره

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من هم بزگه خودم لاغر سینه هام بزرگ 

لباس اندازه ام نی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
بچه شیر میدی؟

مجردم 

همش میگم اگه شوهر کنم می خواد بشن چی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
آره منم هميشه مشكل دارم واسه سايز لباس و اينكه سوتين هرچي ميخرم بايد از اينور و اونور كوچيكش كنم&nbs ...

من همه مانتو هام از کمر گشاد از سینه تنگ

😨😨مجردی ۹۰ مگه میشه خیلی اضافه وزن داری؟

میگم فقط سینه هام بزرگهههه 

همش ۶۲ کیلوم