2777
2789
عنوان

/؟واقعا چرا؟؟؟؟؟

185 بازدید | 59 پست

دقت کردین سایت شده پر از بچه های زیر 16 سال  خداوکیلی اینا چرا جای درس خوندن تو نی نی سایتن ؟؟؟؟؟؟اصن مادراشون خبر دارن که اینجا عضون؟؟؟؟/اینجا ماشاالله چیزای ........کم نداره   میان یاد میگیرن چیزایی که مناسب سنشون نیس

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه بچه ها همش دنبال دوست دختر دوست پسرن... 

چیزی به اسم درس و مستقل شدن. و هویت رو دیگه نمیشناسن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اتفاقا به نظره من مطالب خیلی مفیدی یاد میگیرن با توجه به فضای متشنج و افتضاح مجازی منتها مشکلی که وجود داره اینه که با دیدن همچین مشکلاتی روحیشون به شدت تحت تاثیر قرار میگیره و دیدشون نسبت به زندگی سیاه میشه

اتفاقا به نظره من مطالب خیلی مفیدی یاد میگیرن با توجه به فضای متشنج و افتضاح مجازی منتها مشکلی که وج ...

برا اون سن واقعا خیلی روشون تاثیر می‌ذاره خیلی بده واقعا

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
کجای کاری،۱۶ساله های سایت دوتا بچه  دارن

حالا منظورم خود 16 ساله ها نیست 

سایت پر شده از بچه های 12 13 ساله تو تایپیک ها که سنشون رو دیدم فهمیدم 

تازه با چه افتخاری هم میگفتن 13 سالمونه یا مثلا متولد 85ایم

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁