2777
2789
عنوان

/؟واقعا چرا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 59 پست
تاپیکای جنجالی میزنن شوهرم کتکم زد الان حامله ام .....

با گوشت کوب زدم تو سر مادرشوهرم🤣

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘

خانواده ای که بچش تا ده یازده سالش میشه گوشی میده دست بچه بر حسب لاکچری بودن و دارا بودن این چیزا براشون مهم نیست تازه اینجا که خیلی بهتره

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا به نظره من مطالب خیلی مفیدی یاد میگیرن با توجه به فضای متشنج و افتضاح مجازی منتها مشکلی که وج ...

چیزای ..... یاد بگیرن خوبه؟

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
حالا منظورم خود 16 ساله ها نیست  سایت پر شده از بچه های 12 13 ساله تو تایپیک ها که سنشون رو دی ...

بیشترا هم تایپیکاشون درمورد چطور دوست پسرمو جذب کنم یا از مامان بابام متنفرم .یا چطور شاد رو نصب کنم 

خانواده ای که بچش تا ده یازده سالش میشه گوشی میده دست بچه بر حسب لاکچری بودن و دارا بودن این چیزا بر ...

خوب این یه فرهنگ تو همه کشور هاس

ک همه بچه ها از این طریق پیشرفت کنم و الآنم ک با درس مجبورن

بدیش اینه مدیریت نمیکنن

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
بیشترا هم تایپیکاشون درمورد چطور دوست پسرمو جذب کنم یا از مامان بابام متنفرم .یا چطور شاد رو نصب کنم ...

صبح ها برگه های امتحان ریاضیشون میزارن من خودم انقدر واسشون حل کردما

@dastankhane93
دیوانه ان به خدا.هممون اوسکل کردن😶

کذوم نی نی یار الان هست ؟

تیغ هست رگ هست منم هستم                                               ولی لامصب وان نیست ،یدونه از اون لگن قرمزا هست که توش جا نمیشم🙂💔😐🤣                 ‌ ‌   ‌همونقدر که سیروان خسروی دوست داره زندگیو من ریدم توش😐🙌حاجی با ما در نیوفت اسیدم مث ابه   !😏 بشخصه اگر به راه راستم هدایت بشم اولین بریدگی دور میزنم😌زمان هیچیو تغییر نمیده فقط دردو به عادت تبدیل میکنه:)بشخصه یه روزایی اینقدر سگم که فقط حضرت سلیمان میفهمه چی میگم🤐دنیای قشنگیست اما به ما چه:)حالا خودمونیم کدوماتون تو بچگی با چوب شور فاز سیگار برمیداشتید؟؟؟😁🙌🤣رحمت تو پایتخت ثابت کرد تو نباشی بقیه هستن🤣🤣🤣🙌اقا ایران کجاست؟؟جایی که مردمانش پیاده تا کربلا میروند اما چون پا درد دارند از پل عابر پیاده نمیرن😐🤣وقتی اولین بار بدون مامانت میری دکتر:اممممم اسمم چی بود؟؟؟!!!😐🙌😁
خانواده ای که بچش تا ده یازده سالش میشه گوشی میده دست بچه بر حسب لاکچری بودن و دارا بودن این چیزا بر ...

تا الان هرکس هم مقاومت کرده دیگه نحوه اموزش طوری شده اون چند درصدی هم ک گوشی نداشتن مجبور شدن بخرن

خوب این یه فرهنگ تو همه کشور هاس ک همه بچه ها از این طریق پیشرفت کنم و الآنم ک با درس مجبورن بدیش ...

بچه نه ده ساله با گوشی چه پبشرفتی میتونه بکنه اونا با کتاب و دفتر پیشرفت میکنن نه با گوشی خواهر من سیزده سالشه تازه امسال گوشی داره اونم به خاطره درسش که منو مامانم همیشه مواظبشیم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
نه واقعا اصلا خوب نیس

خیلی از از تایپیک ها الان چیزایی عه که حتی واسه مجردا هم خوب نیست 

بعدشم اینجا اینقدر تایپیک خیانت هست که با خدشون فکر میکنن زندگی متاهلی سیاهه و پر از خیانت