2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭صبی تا حالا دراز کشیدم از بس درد پریودی دارم... هیج کار نکردم

افرین عزیزم سه ماه اول همشم استراحت کنی کمه

منم یهو درد پریودی میگرف

دکترم گف تا دردش اومد دراز بکش و استراحت کن

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
😭😭😭صبی تا حالا دراز کشیدم از بس درد پریودی دارم... هیج کار نکردم

دقیقا مث منی منک از درد کمر شکم و لگن و حتی پا واقعا عاصی شدم منم همش دراز کشیدم ... منک همش فک میکنم پریودم هی استزس میگیرم و خودمو نگاه میکنم خخ

انشالا دوتامون مامان شیم خدا بخاد توکل ب خودش

افرین عزیزم سه ماه اول همشم استراحت کنی کمه منم یهو درد پریودی میگرف دکترم گف تا دردش اومد دراز بک ...

ان شاء الله که ازمایشمم مثبت باشه..

میترسم استراحت کنم بعد یهو منفی شه😭😭

دعا کنید واقعی مثبت باشه و نی نب داشته باشم. حتما عزیزم ..ان شاء الله به حاجتت برسی

انشاءالله که عیدیت رو گرفتی و مثبته عزیزدلم

منم ارزوم مادرشدنه عزیزم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
ان شاء الله که ازمایشمم مثبت باشه.. میترسم استراحت کنم بعد یهو منفی شه😭😭

دقیقا حالات روحی و جسمیت مث منه ، من عصر جواب ازمایشم میاد دیگ ساعت ۶ اینا فقط دعا کنین 

حالا ک افتاده ب دلم ناامید نشم بخورع تو ذوقم 

خدایی بعد این همه درد و استرس  پریود شه ادم رومخه

مثبته عزیزم. چند روز دیگه پررنگ تر میشه، مبارک باشه ان شاءالله

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

۱۵هفته اونروزی که جنسیتشوگفتن توسونوگفتن مشکل داره اگه دنیابیادمعلول میشه چندتاجای دیگه هم رفتم اونه ...

الهی بگردم...😔 ان شاءالله خدا بارداری بعدت یه فرزند سالم تو دامنت بذاره🤲🌹

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)