2777
2789
عنوان

کار در کویت

12763 بازدید | 51 پست

سلام در ابتدا کمی از شرایط زندگیم براتون میگم . 

شوهر من کامیون داره ماهی تقریبا ۲۰_۲۵ درامد داره خونه خوب داریم ماشین سواری هم داریم . الان به شوهرم پیشنهاد شده برای کار تو کویت با ماهی تقریبا ۹۰ میلیون . به نظر شما ارزش دوری رو داره .من خیلی به شوهرم وابسته ام و اصلا دوست ندارم تنها بره بهش میگم ببین به ما هم ویزا میدن ( دوتا بچه دارم) با هم بریم اگر نه .

خواهرای گلم شما جای من بودین چکار میکردین . کسی رو ندارم که باهاش حرف بزنم شما بهم مشورت بدین 

شرمنده اگه دیر جوابتون رو دادم.

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

نمیدونم میتونم تو کشور دیگه که نه زبانشون رو بلدم و نه کسی رو میشناسم دوام بیارم

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلهره خاصی دارم

به نظرم بره عالیه بعدش میتونه ویزا اقامت یا کاری بگیره شما رو ببره کویت عالیه 

طاقت نمیارم تنهایی

نه گلم رفت دیگه رفته بچسب بهش نزار بره یه لقمه نون کمتر زندگی با آرامش بیشتر روانی میشی افسردگی میگی ...

از همین بیشتر میترسم

اینم هست من خودم چون هم زبون هستیم عاشق کویتم 

من اصلا زبون بلد نیستم و دو بچه مدرسه ای هم دارم