2777
2789
عنوان

کار در کویت

| مشاهده متن کامل بحث + 12786 بازدید | 51 پست
عزبزم مدرسه ایرانی دارن نگرانی نداره تازه برا اینده بچه هات عالیه زبان خارجه شون عالی میشه اگه اقا ...

واقعا با زبون ایرانی مشکلی پیش نمیاد

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم مدرسه دارن تازه اونجا باشی انگلیسی راحت صحبت میکنی پوشش هم جا تا جاش فرق داره اما حجاب هست

ممنونم از اطلاعاتتون عزیزم

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

ببین بستگی ب خودت و همسرت داره

اونجا یهو شوهرت ی لحظه تو رستورانی جایی میخای بگی چرا ب اون خانوم(به فرض اینکه مثلا حجاب نداره)نگاه کردی؟

بالاخره اونجا برای شما جای جدیده این مسائل هست.اما میخای کاری کنی ک کوفتش کنی بگه کاش نمیاوردمشون؟یا میخای عادی باشه.و اینکه تنها نیستی دوتابچه داری

من اصلا زبون بلد نیستم و دو بچه مدرسه ای هم دارم

ماشاالله درامدتون خیییلی خوبه 

ماشین و خونه هم که دارید 

دیگه بیشتر از این واسه چی خودتون رو بندازید دردرسر !!

بی خودی خودت و بچه هات رو میخوای تنها کنی که چی ؟؟؟؟اونجا هم بره معلوم نیست چیکارکنه و چی کار نکنه دور از چشمت!!

یا خودت میخوای دوتا بچه رو ببری شهر غریب که چی ؟؟؟وقتی زبون بلد نیستی !!

بنظرم زندگی عالی و بی دردسری داری،،،ریسک اصلا نکن

کلیپ های مخفیانه که جدیدا از اوضاع کارگران کویت هستند پخش شده واقعا اوضاع وحشتناکه ایران واقعا توی ج ...

چطور بود یعنی؟

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎
چطور بود یعنی؟

حیف اینجا نمیشه گذاشت چقدر از دروغ تعریف کویت شنیده بودم اونجا برای کارگران که اکثر پاکستانی بودند توی توالت می خوابیدند ضرب و شتم که هر روز داشتن و خلاصه از پول هم خبری نبود کار مساوی بود با خوراک ومحل خواب

با کلی ترس فیلم گذاشته بودندزنده برگشتن هم امکانش ا درصد هست  اوضاع خانم ها که واقعا وحشتناک بود خدا رو شکر کنین که ایران امنیت دارین ادم های سرمایه دار انجا انگار حیوان بودند

با کلی ترس فیلم گذاشته بودندزنده برگشتن هم امکانش ا درصد هست  اوضاع خانم ها که واقعا وحشتناک بو ...

واقعا 

من تصورم جور دیگه ای بود

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎
واقعا  من تصورم جور دیگه ای بود

من هم همینطور چون سرمایه دار هستند هر کاری میتونن بکنن ابتدا پاسبورت می گرفتن پاره می کردند یعنی برگشتی نیست وسایل ارتباطی سونم می گرفتن این کارگر فقط چند دقیقه تونسته بود گوشی صاحب کار برداره فیلم بگیره گذاشته بود اینترنت