2789
خانوما من اوایل بارداریمه کمر درد دارم حالتای پریودی دارم شیاف پروژسترون استفاده کنم؟؟؟

تا اونجایی که میدونم کسی که لکه بینی داره شیاف استفاده میکنه ببین از مشاوره های نی نی سایت کمک بگیر راهنماییت میکنن ولی به نظر من بری ی پزشک معاینت کنه خیلی بهتره آخه دوران بارداری دوران حساسیه مراقب خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوفاستون میخورم  البته روزی یکی اما حالتای پریودی دارم خیلیییی میترسم شیافم بذارم

اصلا نترس حالتات عجیب نیس ، اما از دکتر بپرس من شیاف میذاشتم، دکترم گف استراحت کنم تا این دردا قطع شه

سلام عزیزم

فعلا شبی یک عدد شیاف پروژسترون بذار

مراقبت بعدی که رفتی پیش پزشکت، ازش بپرس شیاف رو ادامه بدی یا نه

گذاشتن شیاف هیچ اشکالی نداره، اما نذاشتنشممکنه عواقب خوبی نداشته باشه

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
نه استفاده نکن باید تحت نظر پزشک باشه فعلا ک خونریزی نیفتادی اگه بیفتی باید علتش پیگیری بشه

عزیزم وقتی به خونریزی بیفته که دیگه کار سخت میشه

وقتی ج چیزی رو‌نمیدونید، نظر ندین

چون ممکنه با اطلاعات اشتباه جون یه انسان‌که همون جنین هست به خطر بیفته

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
همین الانم با شوهرم دعوام شد و درد شدیدی زیر دلم گرفت اومدم تو اتاق ... 😢 خدا کنه یکی باشه درکت کنه ...

عزیزمی، ناراحت نباش دوباره آشتی میکنی زن و شوهر همینه دیگه ی روز قهر ی روز آشتی😘

عزیزم وقتی به خونریزی بیفته که دیگه کار سخت میشه وقتی ج چیزی رو‌نمیدونید، نظر ندین چون ممکنه با اط ...

دوست عزیز اگه قرار باشه به خونریزی بیفته بارداریشون حالت طبیعی نداره احتمال سقط یا خارج رحمی هست که باید پیگیری بشه، نه اینکه با شیاف جلوی علائمش گرفته بشه

پزشکم که براشون تجویز نکرده پس لزومی نداره سرخود استفاده کنن

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️