خانوما من اوایل بارداریمه کمر درد دارم حالتای پریودی دارم شیاف پروژسترون استفاده کنم؟؟؟
تا اونجایی که میدونم کسی که لکه بینی داره شیاف استفاده میکنه ببین از مشاوره های نی نی سایت کمک بگیر راهنماییت میکنن ولی به نظر من بری ی پزشک معاینت کنه خیلی بهتره آخه دوران بارداری دوران حساسیه مراقب خودت باش
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم وقتی به خونریزی بیفته که دیگه کار سخت میشه وقتی ج چیزی رونمیدونید، نظر ندین چون ممکنه با اط ...
دوست عزیز اگه قرار باشه به خونریزی بیفته بارداریشون حالت طبیعی نداره احتمال سقط یا خارج رحمی هست که باید پیگیری بشه، نه اینکه با شیاف جلوی علائمش گرفته بشه
پزشکم که براشون تجویز نکرده پس لزومی نداره سرخود استفاده کنن