2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جونم 😍😍 خداروشکر انشالله سالم و صالح زیبا باشه .... اسم چی انتخاب کردی؟😘 من خودم عاشق نی نی ا ...

سلامت باشی خوشگلم ایشالله بشه میزاریم آرتِمیس!

منم از وقتی فهمیدم بچه چیه دوز پسر چیه شوهر چیه تا الان که ۱۹ ۲۰ سالمه ارزوم بوده اگ یه روز ازدواج کردم باردار شدم بچم دختر باشه شکر ک خدا این خاستمو شنید!

انرژی منفی ندید به خودتون پاشید یکاری کنید که خوشحال شید اهنگ شاد گوش کنید حال و هواتون عوض شه یا با ...

تنها بیرون چه مزه ای میده واس زنی که دوماه مونده بچش ب دنیا بیاد!؟

سلامت باشی خوشگلم ایشالله بشه میزاریم آرتِمیس! منم از وقتی فهمیدم بچه چیه دوز پسر چیه شوهر چیه تا ا ...

چه اسم خوشگلی😍😍چه همدمی بهتر از دختر برای مادرش؟ خیلی خوشحالم برات عزیزدلم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

فداتشم خوشگل خانوم اره دگ دخدر خوبه!

نشی عزیزم 😘😘 دختر ملکه خونس

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

خیلی سخته (:

خیلی شوهر منم همش سرکاره جمعه ها هم میره  نزدیک ۴ ماهه خانوادم ندیدم شوهرم میگه نوروز میریم ولی من دلم تنگه براشون هر کی منو میبینه میگه قبلا شاد بودی بخدا افسردمی گرفتم تو که بارداری چند وقت دیگه نی نی میاد من اونم ندارم

خیلی شوهر منم همش سرکاره جمعه ها هم میره  نزدیک ۴ ماهه خانوادم ندیدم شوهرم میگه نوروز میر ...

خیلی سخته درکت میکنم منم چون باردارم بیشتر ازیت میشم باردار ک نبودم دوماه ی بار سه ماه ی بار میرفتیم شوهرم میدید دلتنگم میگف یکی دو هفته بمون میام میبرمت منم میموندم الان دگ بچه هس شوهرمم حساسه میگه خدایی نکرده بچه چیزیش میشه نمیبره تا دو ماه دگم باید صبر کنم تا موقع زایمانم مامانم بیاد اما فکر ک میکنم دوماهم باید تحمل کنم روانی میشم شوهرم میبردا ولی دکتر گفته خطرناکه دوماه مونده مسافرت خطرناکه واس همین شوهرم میگه دوس ندارم بلایی سر تو و نینی بیاد منم دارم با تنهایی میسازم و میسوزم فقطم تو تنهایی هام گریه میکنم پیش شوهرمم بغض دارم اونقد ک تنها موندم همش فک میکنم تنهام میخام گریه کنم ولی خودمو نگه میدارم میخابه ک شروع میکنم اروم اروم گریه میکنم ع غصه (:

چقد زندگیمون شبیه همه دیگست 

اره خوشبختانه با عشق ازدواج کردیم اگه زندگیمم بد بود شوهرم بد بود ناپاک بود یا بی محبت بود دیگ باید واقن میرفتم میمردم شکر ک آدمه فقد صب تا شب سرکاره منم تنها میمونم روانی میشم همین الانشم دارم ع تنهایی خفه میشم (: