2777
2789
ایشالله البته تا اون بیاد من دق میکنم از غصه و تنهایی😭♥️

امیدت به خدا باشه

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی فک میکنم قراره عید ببینمشون حالم بدتر میشه (:

درست میشه نی نیت دخمله یا پسر؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

هعی (:

درست میشه

باردارم قرص نمیتونم مصرف کنم مگر ن همش خودمو میبستم ب قرص خواب ک هچ از این دنیا نفهمم مشاورم شرایطشو ...

فک کردم مجردی بخاطر نبود شوهر دلت گرفته، فک کنم افسردگی بارداری عادیه. من ک پریود هم میشم حالم بده 

...

فک کردم مجردی بخاطر نبود شوهر دلت گرفته، فک کنم افسردگی بارداری عادیه. من ک پریود هم میشم حالم بده&n ...

ن بابا مجردم بودم برای شوهرم ی اشکم نمیریختم چ برسه غصه خوردن من فقد تنهام و خیلی دلتنگ خانوادم هستم دوماهه ندیدمشون چهار ماهم باید صب کنم!

تو این یه مورد خدا خاستمو پس نزد و مورد علاقمو داد بم دخدره نینیم!

ای جونم 😍😍 خداروشکر انشالله سالم و صالح زیبا باشه .... اسم چی انتخاب کردی؟😘

من خودم عاشق نی نی ام مخصوصا دخمل😍😍😍😍😍