2777
2789

سلام عزیزم هیچ دردی نداره نترس مث معاینه س

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی گلم پس خیالم راحت شد

فدای تو ❤

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

اصلا هیچ دردی نداره حالا خندت میگیره وقتی انجام بدی میبینی چقد الکی ترسیدی 

واقعا؟؟ آخه تو نت زدم نوشته درد داره وبه خانومی گفته بود درد شدید و حتی بعدش خونریزی داشته😔

من وقتی دکتر رفتم ازم پرسید یه تست پاپ اسمیرم میخ‌ای برات بگیرم گفتم باشه بعد که معاینم تموم شد بهم یه چیزی توی شیشه داد گفت اینو ببر آزمایشگاه تست پاپ اسمیرته منم خیال کرده بودم که باید اونو ببرم آزمایشگاه اونجا با همون وسیله که دکتر داده تست انجام میدن زنگ زدم شوهرم گفتم توروخدا بیا من میترسم آخه شنیدم درد داره و فلان بنده خدا اومد از سرکارش ...

رفتیم آزمایشگاه وسیله رو دادم گفتم دکترم اینو داد گفت برام تست پاپ ایمیر انجام بدید دختره گفت انجام داده دکتر برات دیگه اینو باید بدی به ما جوابش بعد از ظهر آماده میشه بیا بگیر

من :😳

شوهرم :😡😕

دختره :😂🤣

من وقتی دکتر رفتم ازم پرسید یه تست پاپ اسمیرم میخ‌ای برات بگیرم گفتم باشه بعد که معاینم تموم شد بهم ...

واقعا ؟؟؟،اصلا درد نداره؟؟؟اخع من غیر ارادی بدنم سفت میشه هنگام معاینه میترسم