2777
2789
عنوان

ادم ساکت

620 بازدید | 37 پست

من همیشه ساکتم حالا گاهی ی حرفی بهم بزنن جواب بدم خییلیی تعجب میکنن😳😳😳😳😂چرا؟بعد میخوام دیگه سکوت نکنم از این بعد به حرفا و بی احترامی ها تیکه هاجواب بدم ..بتطرتون کم کم یکی درمیون جواب بدم یا ی روز شروع کنم هرکی هرچی گفت مودبانه جوابشو بدم؟؟؟؟؟؟ حالا هرچقدرم میخواد تعجب کنه فدای سرم،😂درصورتیکه بعصی جاها خیلی خوش سرزبونم و خیلی حرف میزنم بعصی جاها سکوت مطلق ...بگید چجوری شروع کنم اصن چرا تعجب میکنن مگه نمیدونن مام زبون داریم 😂😂😂🙈🙈🤦‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا حرف نمیزنین واقعا فازتون چیه 

دور هم جمع میشیم بگیم بخندیم نکه هی ببینی یه جفت چشم بهت زل زده

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

جواب دادن من در برابر تیکه و توهین و تمسخر و اینجور حرفها ، سکوت کردنه چون دون شأنم میدونم با آدمی که اینقدر سطح فرهنگ و ادب و شعورش پایینه ؛ هم کلام شم.

بیشتر تو جمع ها ساکتم مگر اینکه ازم سؤالی بشه یا موضوع صحبت در حوزه ی اطلاعات باشه و جمع نظر همه رو بخواد.

اینقدر اهمیت نده دیگران چی فکر میکنن عزیزم.مهم فکر دیگران نیست چون دیگران ؛« دیگران» هستن

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
چرا حرف نمیزنین واقعا فازتون چیه  دور هم جمع میشیم بگیم بخندیم نکه هی ببینی یه جفت چشم بهت زل ...

خب اخلاقمون این شکلیه مثل یه ویژگی خاص که هر انسانی داره 

پتورو بکش روسرت و بخواب ارزش نداره🙃
چرا حرف نمیزنین واقعا فازتون چیه  دور هم جمع میشیم بگیم بخندیم نکه هی ببینی یه جفت چشم بهت زل ...

خجالت میکشیم بعصی جاها ..ولی نمیفهمن ک باید رعایت کنن بیشتر تیکه میندازن 😂

مگه اونم لاله 😭

اره بلده حرف بزنه اعتماد به نفسشم بالاست

ولی یک کلمه هم حرف نمیزنه عین مجسمه میمونه

اعصاب بقیع خورد میشه😡😡 یکم گرم بگیر شوخی کن هم به خودت خوش میگذره هم بقیه

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم