2777
2789
عنوان

کورتاژ شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 33 پست
واقعا من خیلی سر اینکار دکترم زجر کشیدم

من دکتر جدا ماما جدا مردم مرد کلی خون از دست دادم کف سالن همه خون بود ...

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم الان که یادش میفتم تمام بدنم میلرزه خیلی اذیت شدم خیلی بعد بخش زایمان اونجا بستری بودم هر ...

الهی عزیزم الان اتفاقی تاپیکت خوندم منم بهمن ۹۸ تو شش ماهگی بچم سقط شد چقد اذیت شدم ی زایمان طبیعی و ی کورتاژ شدم بعدش چون جفت چسبیده بود ب رحمم ...بمنم مث شما همینو میگفتن تازه کنارم حانومای بودن ک بچشون بغلشون بود خدا برای هیشکس نیاره ایشالا با توکل ب خدا بازم خدا دلتو روشن میکنه مادر میشی♥️

الهی عزیزم الان اتفاقی تاپیکت خوندم منم بهمن ۹۸ تو شش ماهگی بچم سقط شد چقد اذیت شدم ی زایمان طبیعی و ...

آره عزیزم خیلی سخت بود اما من توتستم و ازپسش براومدم...اما چندماهه باردار نمیشم متاسفانه  ۸ ماهه اقدامم ....خدا بزرگه هروقت بخواد میده😍

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792