2777
2789
عنوان

کورتاژ شدم😔

8956 بازدید | 33 پست

از دیروز ساعت ۴ عصر ۲تا قرص داخل واژنم گذاشتن ساعت ۸ شب به خونریزی افتادم دوباره یکدونه گذاشتن ۱ ساعت بعدش اومد معاینه ام کنه وای مرگ به چشمم دیدم گفت این چسبیده هیچجوره دفع نمیشه حاضرش کنین بره اتاق عمل...میگه ۴۰ دقیقه با ظرافت کار کردم نگران نباس..بچه ها‌بنظرتون من بازم باردار میشم؟

چرا نشی عزیزم حتمادوباره باردار میشی... ولی میگن کسایی ک بعد از سقط جلوگیری نمیکنند زودتر باردارمیشن مخصوصا بعد از سقط... 

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم منم کورتاژ شدم بهمن ماه فقط اذیت شدم با دست میکشیدنش ....اولین بارداری و اولین سقطم بود الانم بعد ۹ ماه تو اقدامم .نترس همچی درست میشه یادت میره من اینقد حساس یادم رفت....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
حواسم هست جلوگیری میکنم چون اصلا تا یک سال بچه نمیخوام

انشاالله هروقت ک به صلاحتون بود خدا بهتون یه نی نی سالم و خوشگل بده

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

به بدنت فرصت بده حداقل ۶ ماه به روحتم فرصت بده.....منم تو اقدامم فک کنم باردارم همون ماه اول چون علایم دارم و پری نیومده هنوز بی بی چک چند روز دیگه میزنم انشالله همه باردار شن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊