2777
2789
عنوان

کورتاژ شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8956 بازدید | 33 پست
اره عزیزم منم کورتاژ شدم بهمن ماه فقط اذیت شدم با دست میکشیدنش ....اولین بارداری و اولین سقطم بود ال ...

با دست میکشیدنش؟😳یعنی چی؟ مگه بیهوش نبودی؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حواسم هست جلوگیری میکنم چون اصلا تا یک سال بچه نمیخوام

منم پارسال کوتاژ شدم خیلی روز سختی بود مال منم جفت بچم چسبیده بود هر کاری کردن خارج نشد خونریزی خیلی شدید داشتم خدا کمک کرد سالم موندم خیلی ترسیدم 

واقعا؟؟کورتاژ عوارضش ناباروری نیست؟

ن عزیزم  

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
با دست میکشیدنش؟😳یعنی چی؟ مگه بیهوش نبودی؟

نه عزیزم با دست جنین که چسبیده بودن رو میکشیدن که بکنن نه بی حس بودم نه بی هوش اینقد خونریزی داشتم که اخرش گفت الان ببرید کورتاژ خیلی اذیت شدم ۲ بار ماما جدا دکتر جدا دستشونو کردن میکشیدن ....اخر این همه زجر کورتاژم شدم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

نه الان با دستگاههای مخصوص انجام میدن .

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

چی چسبیده بود دفع نمیشد 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
نه عزیزم با دست جنین که چسبیده بودن رو میکشیدن که بکنن نه بی حس بودم نه بی هوش اینقد خونریزی داشتم ک ...

عزیزمممممم

ان شاءالله حالا یه بارداری خووووب و زایمان راحتو تجربه کنی

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

نه اگه دکتر خوب باشه با حوصله و ظرافت کار کنه هیچی نمیشه ولی اون دکترای ناشی بدنه رحمو زیادی میتراشن باعث نازک شدن یا زخم میشن که خداروشکر دکتر شما میگی با ظرافت انجام داده . خداروشکر دکتر منم خیلی خوب بود همیشه دعاش میکنم با اینکه من اورژانسی رفتم بیمارستان اصلا نمیشناختم دکترو ولی خدا کمکم کرد 

عزیزمممممم ان شاءالله حالا یه بارداری خووووب و زایمان راحتو تجربه کنی

الهی عزیزم الان که یادش میفتم تمام بدنم میلرزه خیلی اذیت شدم خیلی بعد بخش زایمان اونجا بستری بودم هرکی ملاقات میومد میگفت پس بچه این کو....خیلی حس بدیه انشالله واسه هیچکی پیش نیاد....

الهی عزیزم الان که یادش میفتم تمام بدنم میلرزه خیلی اذیت شدم خیلی بعد بخش زایمان اونجا بستری بودم هر ...

انشاا... به حق صاحب این شب به زودی باردار میشی عزیزم.منم ابن تجربه رو دارم واقعا وحشتناکه.بعد از 6 سال هنوزم وقتی یادش میوفتم اشکم سرازیر میشه😢😢😢

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

منم عین‌تو بودم اینقد گریه کردم 

بخدا همش الکی بود 

بعد سه ماه گذاشتم باز باردار بشم البته خیلی خودمو شوهرم گرمیجات خوردیم تا نطفه قوی بشه 

خواست خدا بچم الان چهار سالشه هیچ مشکلی هم نداشت و همون ماه اول باردار شدم

منم کورتاژ شدم چیزی نیست که

منم عین تو اول قرص بعد کورتاژ ... 

توکل بخدا کن استرسو از خودت دور کن و با انرژی مضاعف به خونه برگرد اولش استراحت کن روغن حیوونی بخور کاچی بخور تا چند روز به خودت فشار نیار بعدش فقط به خودت و شوهرت برس یه دکتر متخصص خوب هم برو تحت نظر باش

قربونت برم خیلی ترسیده بودم

سلام گلم منم کورتاژ شدم بعداز یکسال باردار شدم.الانم بچم چندروز دیگه یک سالش میشه.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
انشاا... به حق صاحب این شب به زودی باردار میشی عزیزم.منم ابن تجربه رو دارم واقعا وحشتناکه.بعد از 6 س ...

فدات شم عزیزم بعد به حال اونایی فکر میکردم که مجبورن میرن سقط میکنن حداقل ما عذاب وجدانشو نداریم خدا نداده خدا گرفته...بیچاره اونها خیلی ضربه میخورن....انشالله عزیزم بارداری سالمی دلشته باشیم😘 دامن هممون سبز شه