2777
2789
بخدا توی این تاپیک چیزای شنیدم ک دارم شاخ درمیارم. اینا چجور دلشون میاد این حرفا رو بزنن . فردای قیا ...

بعد من بعد مدتها فراموش کردم زنگ میزدن اطرافیان یادم میومد نیتشون خوب لود که زنگ میزدن بعضی ها ولی خوب یاداوریش خیلی سخته..واسه این کلا نگی بهتره .....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد من بعد مدتها فراموش کردم زنگ میزدن اطرافیان یادم میومد نیتشون خوب لود که زنگ میزدن بعضی ها ولی خ ...

حالا ما اگه همچین چیزی پیش بیاد ،اون طرف میشه تاج سر همه ک یادش بره غمش رو 😅هر کدوممونوهم باردار بشیم میشیم بانوی دربار ،فقط بخور بخواب و استراحت . واسه همین تا کسی حس کنه حاملس جار میزنه 

بخدا یکی از اطرافینم الکی گفت باردارم بعد گفت سقط شد ،ک بشه مرکز توجه 

بعدها فهمیدیم الکی بوده😅😅😅

ی صلوات مهمونم کن ....
حالا ما اگه همچین چیزی پیش بیاد ،اون طرف میشه تاج سر همه ک یادش بره غمش رو 😅هر کدوممونوهم باردار بش ...

وای توجه به چه قیمتی آخه.....چه بد ....متاسفم واقعا من باردار بشم به همسرم و مامانم و یه دوست که همکارم هست میگم به بقیه نمیگم ...

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊