2777
2789

مبارکه عزیزم.من روز موعدمه دور روز پیش بی بی زدم منفی.ماه اول اقدامم یه سقطم داشتم.علایم بارداریم دارم قبلا بی بی نزاشتی؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
تا دوماهگی و تشکیل قلب ، نگفتن ب بقیه درسته ، ولی بعدش نگین ک چی ؟مثلا چی میخواد بشه ؟ مگه باردار شد ...

عزیزم تا ۳_۴ ماهگی نگی بهتره من خیلی کم به دور و بریام گفتم اما سقط شد خانواده شوهرمم موقع سقط فهمیدن اخرش مادرشوهرم گفت اخی بیچاره پسرم همیشه دکنری یا مریضی...خیلی ها خوب نیستن.دلشون پاک نیست...

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم.من روز موعدمه دور روز پیش بی بی زدم منفی.ماه اول اقدامم یه سقطم داشتم.علایم بارداریم دا ...

من اصلا فکر نمیکردم باردارم باشم ولی پریودم ۹روز عقب افتاد بی بی زدم مثبت شد

عزیزم تا ۳_۴ ماهگی نگی بهتره من خیلی کم به دور و بریام گفتم اما سقط شد خانواده شوهرمم موقع سقط فهمید ...

آخی عزیزم..از من همش مادرشوهرم میپرسه چیشد باردار نیستی..۴ساله ازدواج کردم ..خودم دوست نداشتم تو تین وضعیت باردار بشم ولی خواست خدا بود

عزیزم تا ۳_۴ ماهگی نگی بهتره من خیلی کم به دور و بریام گفتم اما سقط شد خانواده شوهرمم موقع سقط فهمید ...

بخدا توی این تاپیک چیزای شنیدم ک دارم شاخ درمیارم. اینا چجور دلشون میاد این حرفا رو بزنن . فردای قیامت چجور جواب میدن .

ی صلوات مهمونم کن ....