2777
2789
حالا اگه بفهمن قراره چه تاجی رو سرمون بزارن؟؟؟؟  چه لزومی داره دنیا را خبر کردن؟؟؟  بعضی ...

اره شوهر منم میگه‌چه لزومی داره همه بفهمن

البته من‌خودم با هر کی در ارتباطم گفتم ولی با اونا در ارتباط نیستم. شوهرمم اخلاقش نگفتن مسائلمونه بیشتر

یا پیغمبر . شوکه شدم از حرفش ، بگو پیغمبر اگه اهل کتک کاری بود ک دهنتو الان گل گرفته شده بود . اینا ...

دیدی؟؟ این فقطططططط یکی از حرفاش بود. اگه داستانم و بگم کسی باورش نمیشه چی به سرم اوردن که همسرم منو طلاق بده و بره با اونیکه مادرش میخاد زندگی کنه

همش میگفت اگه اینو طلاق نمیدی یکی و صیغه کن و خوش بگذرون

خدا راشاهد میگیرم راست میگم

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اگه بفهمن قراره چه تاجی رو سرمون بزارن؟؟؟؟  چه لزومی داره دنیا را خبر کردن؟؟؟  بعضی ...

برا من خیلی خوشحال شدن ، خیلی خدمات دادن واقعا . دستشون درد نکنه . من بارداری افتضاحی داشتم مادرشوهرمم مثل مادرم نگهداری میکرد ازم . 

ی صلوات مهمونم کن ....
برا من خیلی خوشحال شدن ، خیلی خدمات دادن واقعا . دستشون درد نکنه . من بارداری افتضاحی داشتم مادرشوهر ...

خدا خیرش بده.

خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞
این مادرشوهره یا دیو دو سر ، دختر داره خودش؟؟؟؟

کلا یه دختر و یه پسر

اما شوهرم مثل کوه پشتم وایساد و الان 15 ماهه جوتب تلفنشم حتی نداده و قطع رابطه ایم. بابام سرطان خون داره و شهرستان هستن من پارسال رفتم ببینمش حالش بد بود. پدر و مادرم خیلی مین هستن. تا فهمید رفتم سر برنم بهشون یه دعوایی درست کرد که خدا میدونه. اینقدررررر زنگ زد که پاشید بیاید میخام بیام خونتون. از همون روز همسرم گزاشتش کنار چون خیلی عذابم داد

کلا یه دختر و یه پسر اما شوهرم مثل کوه پشتم وایساد و الان 15 ماهه جوتب تلفنشم حتی نداده و قطع رابطه ...

چقد خوبه ک همسرت مثل اون نشده و تربیتش خوب شکل گرفته . واقعا نمیترسه خدا اینارو توی زندگی دخترش تلافی کنه . گاهی ی چیزایی میبینم یا میشنوم ک فقط میگم عجب صبری خدا دارد 

انشالا بهترین هارو خدا برای تو و همسرت رقم بزنه ، اونم شفا بده

ی صلوات مهمونم کن ....
چقد خوبه ک همسرت مثل اون نشده و تربیتش خوب شکل گرفته . واقعا نمیترسه خدا اینارو توی زندگی دخترش تلاف ...

🙏💞🙏💞💞💞