2777
2789
عنوان

چقدر بی فرهنگ و بی ادبن یه عده...

265 بازدید | 19 پست

من که نبودم ولی حالا یه نفر داستان دروغ به خوردتون داده شما هم از سادگی خودتون باور کردین و براش اشک ریختین و .... حالا هرچی...

دلیل نمیشه هرکی داستان بگه دروغگو باشه

چرا اینقدر بی ادب و بی فرهنگ شدین که هر کی تاپیک میزنه داستان ، مثل ...  پاچه میگیرید که دروغ و فلان؟

اگه دروغه شما نخون، با چاقو که تو تاپیک نگهتون نداشتن

الان یکی داره داستان مادر بزرگشو میگه همه میان میگن ما زخم خورده ایم و دروغ نگو و ....

خیلی خیلی بی فرهنگیه

تازه یکی مثل من هم که چند روز نبودم میفهمم چقدر شما ها ساده و زود باورید

حداقل دیگه سادگی خودتونو کار نزنید

اینا همه داستانه

اگه نکته ای برای زندگی داشت بردارید و برید نداشت هم سرگرم شدید 

همین.

دیگه تمام کنید این بازی کثیف و.

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداوکیلی نیااااا. 

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
من یادمه با این حسابم نه با یه حساب دیگم با اشک یه داستانیو نوشتم چون تند تند نوشتم تو پست اول خب ...

خیلی مسخره هستند

حالا همینا رمان میخونن پسره چهار شونه قد 220 لب قلوه ای چشم آبی

میگن این از روی حقیقت نوشته شده

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
چقدر عصبی! حق دارن...خیلی زخم خوردن

میخواستن نخونن

دلیل نمیشه به همه شک کنن

حالا همینا رمان های آبکی میخونن براش گریه میکنن نمی گن تخیلات نویسنده بوده

فقط اون نبوده تقریبا تموم داستانای اینجا دروغ بوده شما مثل اینکه سایت نمیای

میام

با کاربری دیگه 3سالی هست عضوم

دلیل از خوندن داستان گرفتن تجربه و نتیجه درسته

حالا یا راستکی یا الکی

میخواستن نخونن دلیل نمیشه به همه شک کنن حالا همینا رمان های آبکی میخونن براش گریه میکنن نمی گن ...

ادم باید اینجا باهوش باشه!باید حساب دستش بیاد که کی دروغ میگه...

واااای اسم رمان رو نیار من کهیر میزنم😭😭😭😭

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

خب حق دارن انقد دروغ شنیدن ب همه مشکوکن  بنظرم جای داستان گفتن این جا نیست یا اگه میتونی داستا ...

اینجا اومدیم که درد و دل کنیم و از هم چیز یاد بگیریم

حالا یه داستانی هم بود بخونید اگه خوب بود نوش جان اگه بد بود به ناشی بودن نویسنده ببخشید

دیگه دلیل نمیشه به همه تهمت دروغگویی بزنیم