2777
2789
عنوان

چقدر بی فرهنگ و بی ادبن یه عده...

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 19 پست
ادم باید اینجا باهوش باشه!باید حساب دستش بیاد که کی دروغ میگه... واااای اسم رمان رو نیار من کهیر می ...

بله با هوش باشه 

ولی به دو خط نوشته که هنوز شروع نشده تهمت دروغگویی نزنه

چرا فکر میکنیم چون مجازیه راحت میتونیم دل بشکنیم؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اینجا اومدیم که درد و دل کنیم و از هم چیز یاد بگیریم حالا یه داستانی هم بود بخونید اگه خوب بود نوش ...

اینجا اینطوریه 

راحت تهمت میزنن 

راحت توهین میکنن 

راحت تحقیر میکنن 

راحت خیلی حرفا میزنن 

پس یا روحیتو قوی کن از یه گوش بشنو از یه گوش در کن 

یا کلا داستان نذار

کسیو نمیشه عوض کرد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میام با کاربری دیگه 3سالی هست عضوم دلیل از خوندن داستان گرفتن تجربه و نتیجه درسته حالا یا راست ...

عزیزم ااون الکی بودن بحثش فرق داره

میتونه بگه بچه ها یه داستان نوشتم بیاین نظرتونو بگین ،باور کن خیلیا میرفتن از روی بیکار یمیخوندن

ولی این گول زدن ومردمو خنگ فرض کردن وبه ریششون خندیدن واحساس زرنگی کردن درصورتیکه احمقی بیش نیستن ادمو میسوزونه

میدونه چنتا زن حامله وحساس خوندن وواقعا حالشون بد بود؟؟چرا ؟چون اونا الان حساسن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
اینجا اینطوریه  راحت تهمت میزنن  راحت توهین میکنن  راحت تحقیر میکنن  راحت خی ...

من بخاطر خودم نگفتم

الان دارم داستان مادر بزرگ یه کاربرا رو میخونم از هر 3تا پست دو تاش نوشته ما جنبه نداریم ما زخم خورده ایم ما..  ما....

اعصاب آدم بهم میریزه دیگه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
عزیزم ااون الکی بودن بحثش فرق داره میتونه بگه بچه ها یه داستان نوشتم بیاین نظرتونو بگین ،باور کن خی ...

باز هم دلیل نمیشه به بقیه تهمت بزنن