2777
2789
عنوان

😭کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 90 پست
مادرش هرکار کرده ثوابشو گرفته.با اعمال گناهش هم داره ثواباشو نابود میکنه.

باورم نمیشه بهم میگه انشالا بمیری 😔من اگ قراره به بچم یه روزی بگم بمیری کاش هیچوقت مامان نشم

مادرش هرکار کرده ثوابشو گرفته.با اعمال گناهش هم داره ثواباشو نابود میکنه.

تو دنیا  و زندگی  ااگه میخوای  ب جایی  برسی 

سعی کن پدر و مادرت  ازت راضی باشن ‌

اون دو تا فرشته ازت راضی نباشن  یا دلشون  ازت شکسته باشه  به هیجا نمیرسی مطمن باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار زده   هزااااررر  بار خوبی کرده  قرار نیس که  ب خاطر ی بار زدن دوره هزار ت ...

ما از زندگیش خبر نداریم شاید مادرش همیشه باهاش بد رفتاری میکنه.شاید مادرش باعث شده استارتر زود نامزد کنه.ما که خبر نداریم، داریم؟

من ندیدم مامانی که بگه جاریت از تو سرتره اله بله دلمو میسوزونه همش

ب حرفای وسط دعوا اهمیت نده بابا 

مامان منم وسط دعوا  بهم گفت ما از اول تو رو نمیخواستم ناگهانی  شد و اینجور حرفا 

ولی خب از ته دلش نبود که 

ب حرفای وسط دعوا اهمیت نده بابا  مامان منم وسط دعوا  بهم گفت ما از اول تو رو نمیخواستم نا ...

چه میدونم والا😔خلاصه که امروز خیلی روز بدی بود برام هیچ وقت فراموش نمیکنم

ما از زندگیش خبر نداریم شاید مادرش همیشه باهاش بد رفتاری میکنه.شاید مادرش باعث شده استارتر زود نامزد ...

خبر نداری  پس الکی م تحریکش  نکن که  از مادرش کینه بیشتری داشته باشه 

‌ب قول خودت  خبر نداری که داری ؟؟؟ نه 

چه میدونم والا😔خلاصه که امروز خیلی روز بدی بود برام هیچ وقت فراموش نمیکنم

ن بابا حرفای وسط دعوا از ته دلش نیس 

مامانت خیلی دوستت داره 

بیشتر از هرکی م دلش  برات خواهد سوخت  اینو مطمن باش 

باورم نمیشه بهم میگه انشالا بمیری 😔من اگ قراره به بچم یه روزی بگم بمیری کاش هیچوقت مامان نشم

خدا نکنه خوشگل.ناراحت نباش. خیلی مادر ها عاطفه ندارن.بهشت زیر پای مادران بد نیست.

مادری که دست بچه دو ساله شو تو خیابون میکشه و براش یه بستنی نمی خره و بچه بیچاره بخاطر یه بستنی دو ساعت گریه میکنه، مادری که بچه شو فقط به دنیا آورده بعد میفروشه، مادری که بچه شو فقط به دنیا آورده بعد ول کرده به امون خدا و نیاز هاشو برطرف نمیکنه اصلا براش بچش مهم نیست، این رو نمی تونیم بگیم مادره

خبر نداری  پس الکی م تحریکش  نکن که  از مادرش کینه بیشتری داشته باشه  ‌ب قول خو ...

متن منو بخون خانم!!

من احتمال زیاد میدم با توجه به این رفتار مادرش.معلومه که قبلا هم از این بلا اا سرش آورده و قبلا هم اذیتش کرده.

[QUOTE=161161486]متن منو بخون خانم!! من احتمال زیاد میدم با توجه به این رفتار مادرش.معلومه که قبلا ه ...

فکر کردی دیگه تموم شده؟ قاره دیگه نمی خواد بره که، بازم دخترشو می بینه و بازم نیش وکنایه میزنه و اذیتش میکنه