2777
2789
عنوان

تولدم بود اما

73 بازدید | 9 پست

شوهرم کیک خرید سکولاریزم کرد خانواده شوهر خوردن و دریغ از کادو دادن ولی هر سال ما براشون تولد میگیریم و پول میدیم بهشون یا یه چیزی میخرید اما اونا اصلااااااا

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تولد نگیر. کادو هم نده.

من گاهی بتونم انجام میدم و متقابلا توقعی هم ندارم. اونا هم گاهی کادو میدن یا کیک میخرن یا فقط زنگ میزنن که در هر صورت خوشحال میشم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تولد نگیر. کادو هم نده.من گاهی بتونم انجام میدم و متقابلا توقعی هم ندارم. اونا هم گاهی کادو میدن یا ...

چند سری فقط کیک خریدن ولی ما هم کیک میخرید هم کادو میدیم

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  
گله مو به شوهرم بگم یا نه

بنظرم نگو ولی اگه بحثش یوقت پیش اومد و خودش حرفی از این بابت زد بگو ماهم از این به بعد فقط درحد همون کیک تدارک میبینیم اگه کسی زحمت کشید کادو داد به وقتش مثل خودش واسش جبران میکنیم (با لحن اروم و یجوری که به در بگی دیوار بشنوه حرفتو بزن و اشاره ای به اینکه اونا به خودت کادو ندادن نکن)

چند سری فقط کیک خریدن ولی ما هم کیک میخرید هم کادو میدیم

نده. کیکم نخر

به شوهرتم نگو. اگه میدونی خودش یادش میمونه و اصرار میکنه اون زمان یه بهانه ای جور کن که بپیچونی. مسافرت، آماده شدن برای مهمونی، سرماخوردگی... بعدا گفت کاری نکردیم بگو انشالله سال بعد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.