2777
2789
عنوان

کم شدن شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 52 پست
خواهش میکنم قیمتشم فک کنم خوب باشه  من دوسال پیش ۲۰ تومن گرفتم

فقط چطور باید استفاذه کنم؟

با اب عین قطرع؟بروشور چیزی دارع؟

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
خب همون دیگه ریز مونده من بچم ماشالله وزنش خوبه دکترم همیشه تاییدمیکنه من شیرم خیلی کم بوددلم نمیخوا ...

هوم چیکارش کنم نمیخورد. منم غذای کمکی میدم. چه غذایی واسه وزن گیری و رشد قد خوبه. میشه از تجربیاتتون بگید

امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بهتره با دکترش مشورت کنم میترسم سرخود چیزی بدم اسهال بشع یا حساسیت داشتع باشه

ببین عزیزم دکترم ببری بهت میگه ببین ب بچت چی میسازه من دخترموبهترین دکترا بردم ولی هیچ فرقی نداشتن همشون میگفتن ببین چی به بچت میسازه

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
چون بچه هم شیر میدی کلا بچه اذیتای خودشو داره این قرص خوبه ویتامین های زیادی دارا تو اینترنت یک سرچ ...

باشه حتما اره ب خدا منکه اصلا نمیتونم غذا بخورم تو شهر غربت واقعا دست تنها سختع

ببین عزیزم دکترم ببری بهت میگه ببین ب بچت چی میسازه من دخترموبهترین دکترا بردم ولی هیچ فرقی نداشتن ه ...

مرسی گلم خدا بهت سلامتی بده

فقط چطور باید استفاذه کنم؟ با اب عین قطرع؟بروشور چیزی دارع؟

فک کنم یه قاشق از پودر رو داخل آب / آب میوه با سیر (( یک لیوان )) مخلوط میکنی و میخوری 

فک کنم فقط صبح هاست 

بروشور داره خودش

اصلا نمیزاره بخورم همش گریه میکنه لجبازه باباشم نکهش داره انقد گریه میکنه گلوش میگیره مجبورم غذامو نصفه ول کنم بگیرمش

6 ماه و 15روز

عزیزم فرنی وحریره ویه وقتایی یکم آب قلم وآب ماهیچه وآب پای مرغ خیلی مقویه.سوپم بده میان وعده آب سیب وشیرموزو وآب لیموشیرین بده لیموشیرین برای جلوگیری ازسرماخوردگی مفیده

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘