ghamgintarin مدیر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 4853 عنوان کم شدن شیر | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 52 پست پسرم ۶۷روزشع اوایل خیلی شیر داشتم تا خدی ک روزی دو سه بار لباس عوض میکردم پد میزاشتمم خیس میشد الان چن روزه اصلا شیر نمیاد پسرمم همش گریع میکنه ب نظرتون چرا یهو کم شد؟ دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان 1399/08/03 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانbardiya عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 1435 عزیزم فرنی وحریره ویه وقتایی یکم آب قلم وآب ماهیچه وآب پای مرغ خیلی مقویه.سوپم بده میان وعده آب سیب ... حریره رو. دوست نداره. آب قلم گاو؟؟ ببخشید عصاره ی پای مرغو چ جوری بگیرم. مرسی. کلا باید در طول روز چند وعده غذا بدم؟ امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭
مامان_گندم_کوچولو عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 4963 حریره رو. دوست نداره. آب قلم گاو؟؟ ببخشید عصاره ی پای مرغو چ جوری بگیرم. مرسی. کلا باید در طول روز چ ... آره عزیزم قلم گاو.پای پرغوبگیربپزوقتی مثلا یه لیوان ازآبش پونده بودوپای مرغا خوب پخته شده بودآبشوجدابرداریاهمینجوری بده بخوره یابریزتوسوپ فقط یادت باشه چون اولین بارمیدی بهش کم کم بده بقیه آبشوبزاریخچال مثل ژله میشه خفته ای دویاسه باربده بخوره استخوناش محکم میشه خودپای مرغم خودت بخوراگه بدت نمیاد خیلی خاصیت داره دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
مامانbardiya عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 1435 آره عزیزم قلم گاو.پای پرغوبگیربپزوقتی مثلا یه لیوان ازآبش پونده بودوپای مرغا خوب پخته شده بودآبشوجدا ... ممنون خیلی لطف کردید امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭
مامانbardiya عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 1435 آره عزیزم قلم گاو.پای پرغوبگیربپزوقتی مثلا یه لیوان ازآبش پونده بودوپای مرغا خوب پخته شده بودآبشوجدا ... شرمنده شما چند وعده و میان وعده میدید چه ساعتایی بچه من 6 ماه و نیمس امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭
مامان_گندم_کوچولو عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 4963 شرمنده شما چند وعده و میان وعده میدید چه ساعتایی بچه من 6 ماه و نیمس شرمنده دشمنته عزیزم هرسوالی داری بپرس.ببین گلم بستگی ب بچه داره من بچم خیلی بدغذاهستش معمولا ظهرا بهش فرنی یاحریره میدم بعدظهرم سوپ میان وعده آب سیب وآب لیموشیرین وشیرموزمیدم دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
مامانbardiya عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 1435 شرمنده دشمنته عزیزم هرسوالی داری بپرس.ببین گلم بستگی ب بچه داره من بچم خیلی بدغذاهستش معمولا ظهرا به ... ممنون. بچه منم همینجوره. حریره هم به هیچ صراطی نمیتونم بخوردش بدم. حیفه بادوم خیلی مقویه امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭
مامان_گندم_کوچولو عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 4963 ممنون. بچه منم همینجوره. حریره هم به هیچ صراطی نمیتونم بخوردش بدم. حیفه بادوم خیلی مقویه منم بچم ازفرنی وحریره خیلی بدش میادمیتونی بجای آردبرنج ازآردنون سنگک استفاده کنی دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
مامانbardiya عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 1435 منم بچم ازفرنی وحریره خیلی بدش میادمیتونی بجای آردبرنج ازآردنون سنگک استفاده کنی نمیدونستم ممنون امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭