2777
2789
عنوان

کم شدن شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکتر پسرم یک قرص برام نوشت همه ویتامین ها رو داره در کنارشم نوشته شیر رو هم زیاد میکنه برای من خو ...

اگ بفرستی ممنون میشم

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

من بچم تاصبح جیغ میزدازگشنگی نمیدونستم شیرم بهش نمیرسه بعدش ک دیدم وزنش کمه براش شیرخشک خریدم دادم طفل معصومم تاصبح راحت خوابید الان یادم میوفته جیگرم آتیش میگیره توروخدانزارگشنه بمونه گناه داره

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
ببین گلم بچت مشکل کولیک داشته؟مثلا ب لبنیات گاوی حساسیت داشته دل دردمیگیره؟میدونی چ شیرخشکی بگیری؟

اره کولیکی هم هست متاسفانه شنیدم نان خوبهینی ب نظرت ببرمش پیش دکترش تا بنویسه؟

ببین عزیزم اگه بخوره دیگه نمیتونه ول کنه شیرخشکوبهش مزه میده اونوقت ممکنه ب مرورزمان که بزرگ تربشه س ...

ن همه ی بچه ها اینجور نیستن من به زور به بچم دوسه ماه شیر خشک کمکی میدادم اونم تو خواب. بیشترین مقداری هم ک میخورد3 پیمونه بود فک کن بچه 6 ماهه 3 پیمونه😑 بعدم که دیگه به هیچ صراطی نخورد. جز ریزه میزه ها هم هست بیچاره

امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭
پودر شیر افزا بخور عزیزم  من فک میکنم ((( گالاکتومید )) بود خوردم  خیلی خوب بود

امروز یه قطره گیاهی خریدم ب نظرتون خوب باشه؟

اره کولیکی هم هست متاسفانه شنیدم نان خوبهینی ب نظرت ببرمش پیش دکترش تا بنویسه؟

ببری دکتربهتره منم بچم حساسیت داست بیومیل سوی گرفتم بهش دادم هیچی بهش نمیسازه اندازه هاروروی قوطی شیرخشک زده بگیر متوجه میشی

ببری دکتربهتره منم بچم حساسیت داست بیومیل سوی گرفتم بهش دادم هیچی بهش نمیسازه اندازه هاروروی قوطی شی ...

پس بهتره با دکترش مشورت کنم میترسم سرخود چیزی بدم اسهال بشع یا حساسیت داشتع باشه

ن همه ی بچه ها اینجور نیستن من به زور به بچم دوسه ماه شیر خشک کمکی میدادم اونم تو خواب. بیشترین مقدا ...

خب همون دیگه ریز مونده من بچم ماشالله وزنش خوبه دکترم همیشه تاییدمیکنه من شیرم خیلی کم بوددلم نمیخواست بچم گشنه بمونه درکنارشیرخشک شیرخودمم میدوشیدم میدادم میخورد ازشش ماهگی ب بعددیگه ندادم چون غذا کمکی  شروع کردم