منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
همه لک هاش میره ؟بنظرت چکارکنم بچه هام دوتا هستن هردو زیر سه سال لباساشون&nb ...
پودر پرسیل ماشینی خیلی خوبه
اگر مینی واش دارین ، همینجوری که من گفتم بشورین
اگر ندارین ، توی یه تشت وایتکس و پودر پرسیل و اب داغ ، لباس ها رو خیس کنین یکساعتی ، بعد بندازین تو لباسشویی تمیز میشه
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
پودر پرسیل ماشینی خیلی خوبه اگر مینی واش دارین ، همینجوری که من گفتم بشورین اگر ندارین ، توی یه تش ...
با وایتکس رنگ لباسا نمیره؟؟
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
همینکه لک میشه بشوری بهترین نتیجه رو میده . اول صابون . بعد تاید بعد لکه بر . اگرم نرفت اگر لباس خونه باشه که دیگه اهمیت نمیدم اگه لباس بیرونی باشه میدم خشک شویی که مواد مخصوص میزنن درمیره .
عزیزم واسه بچه خواهش میکنم از وایتکس استفاده نکن ضرر داره بعد شستشو هم اون لباس رو میپوشه ریه هایش آسیب میبینه من لباس بچه کوچیکمو ک همش لک میشه رو با دست میشورم آخه ماشین لک رو نمیبره
خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
من فقط بهترین نوع کوچ رو ارزو کردم. دل ریش شدن نداره که