2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچولو دارین چجوری لباساشونو میشورین لک هاش بره

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 34 پست
ممنونم  گلم رنگ لباس نمیره باوایتکس

نه دیگه

وایتکس رو توی اب حل میکنین روی لباس که نمیریزین

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه ما قراره از این دنیا بریم من فقط بهترین نوع کوچ رو ارزو کردم. دل ریش شدن نداره که

بچه کوچولوئه گناه داره از الان به اینا فکر کنی

باورم نمیشه اصلا😭

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
همینکه لک میشه بشوری بهترین نتیجه رو میده . اول صابون . بعد تاید بعد لکه بر . اگرم نرفت اگر لباس خون ...

اخه همه لباسهارو  کثیف میشورع  ال جی  ماشینمون

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
اخه  تعداد لباس زیاده  

میدونم ولی هرروز بشوری زیاد نمیشه من ۲تا بچه دارم روزی مثلا ۶تا تیکه میشورم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم واسه بچه خواهش میکنم از وایتکس استفاده نکن ضرر داره بعد شستشو هم اون لباس رو میپوشه ریه هایش آ ...

تعداد لباس بالاس اخه  

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
بچه کوچولوئه گناه داره از الان به اینا فکر کنی باورم نمیشه اصلا😭

کوچولو نیست که

پنج سالشه

تمام تجهیزات جنگ با ترامپ رو هم داره حتی ار پی جی😄😄😄

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)