2777
2789

سلام خوشکلا کدومتون ازین سه مارک ظرفشویی دارین کدوم مدلش؟ راضی هستین؟ خوب میشورن؟ صداشون؟ برنامشون؟ پودر یا ژل یا قرص چ مارکی براشون استفاده میکنید؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید گیجممممم،الجی و بووش اصل هم گرونه هم اصل گیر نمیاد،تو این مارکا ک گفتم لطفا راهنمایی کنید

دختر پاییز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیا از همه بهتره  ترکه دختر خالم داره ۵ ساله دارتس راضیه

خودمم برقی کوچیکام همین مارکه اما الان بیست میلیون پوله نمیدونم چیکارکنم،ریسک کنم بخرم

دختر پاییز
من خودم عروسم دارم جهاز میگیرم راجبع همه چی تحقیق کردم  مدبا خوبه بگیر

برای یخچال چی خوبه ؟؟؟ لباسشویی ، و تلویزیون منم میخوام جهاز جمع کنم ممنون میشم کمکم کنی

کم حرفم ، این کم حرفیمم هروز بیشتر میشه......
برای یخچال چی خوبه ؟؟؟ لباسشویی ، و تلویزیون منم میخوام جهاز جمع کنم ممنون میشم کمکم کنی

من یخچالم ساید اسنواس،مامانم دودر اسنوا واقعا تو یخچال عالیه این مارک

دختر پاییز

خواهش میکنم عزیزم 

بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی اگر پول خوبی داری  الجی سامسونگ نه مدیا هم لباسشویی های عالی داره هم یخچال های عالی  

ترکه  خوبه 

تی وی هم سامسونگ چیزا قیمت مناسب داره خوبه ارزون تر بخوای اسنوااا

اهان راستی اسنوا هم عالیه خدایی متورش کره ای هست ولی گرونه سایدش فک کنم ۴۰ اینا باشه

خواهش میکنم عزیزم  بستگی داره چقدر بخوتی هزینه کنی اگر پول خوبی داره الجی سامسونگ نه مدیا هم ل ...

یادش بخیر قبلا چ راحت خزید میکردیم من لبلسشویی و ماکرویوم سامسونگ و الجی ولی الان مجبورم ظرفشویی ارزونتر بگیرم ازین مارکا نمیشه

دختر پاییز