2777
2789

سلام بچه ها من ۱۷ سالمه ۱۴ هفتمه ۴ روزه سرکلاژ کردم لکه بینی خفیف دارم دکتر دوهفته مطلق داده بعدش نسبی میشه بگین نسبی یعنی چی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم لکه بینی و درد زیر دل خفیف تا 2 هفته بعد سرکلاژ طبیعیه. 

این دو هفته رو سعی کن کلا درازکش باشی فقط واسه دستشویی برو فرنگی و بیا. 

بعد دو هفته نسبی باش. یعنی دستشویی فرنگی برو. توی خونه هر یک ساعت 5 دیقه سرپا میتونی قدم بزنی. کار سنگین اصلا نکن. سرپا زیاد نمون که ضرره. زیادم نشین. 

نزدیکی اصلا نداشته باش تا اخر. تحریکم نشو. 

ان شاء الله بچت سالم و سلامت به وقتش میاد بغلت. 

فقط استراحت کن تا میتونی درازکش باش. داروهاتم مصرف کن. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

طبیعیه عزیزم،استراحت مطلق یعنی فقط در حد دستشویی فرنگی،نسبی حالا طول روز دو سه بارم پاشی یه سری به غذا بزنی عیب نداره.حمام کوووتاه،دستشویی فقط فرنگی،جارو و ظرف شستن و اینا ولی انجام نده

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

من سرکلاژ اورژانسی تو هفته۲۰ شدم ببین تو شانس اوردی تو دوران کرونا اینجوری ناخوداگاه مجبوری به استراحت و جایی نرفتن همه کاراتو بکن فقط بیرون پیاده روی نداشته باش زیادم تو ماشین نشین عقب دراز بکش چیز سنگین بلند نکن یبوست نشو و سعی کن بیشتر دراز بکشی عزیزدلم

میشه برای جابجایی و تعویض منزلم صلوات مهمونم کنین؟
ممنون عزیزم ممکنه هماتوم دارم باعث مشکل شه ساب کورنیک ۵.۱۳

برنامه نی نی پلاس رو نصب کن برو گروه مامانای سرکلاژی. 

اونجا بعضیا هماتوم هم داشتن مشکلی پیش نیومده. باید بپرسی ازشون. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است....