2777
2789
عنوان

اسم دختر

364 بازدید | 21 پست

اسم دختر خواهرم که به زودی میاد

تعداد رای : 31
نظرسنجی
السانا
3
9%
آدرینا
15
48%
فاطمه زهرا
6
19%
حسنا
7
22%
اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

آدرینا محشششره

من مسلمان نیستم دوست عزیزم، گرایش دینی من با اکثریت ایران متفاوت است پس نظرهایی که میگذارم خالی از در نظر گرفتن مذهب تشیع یا تسنن و در کل اسلام است،بنابراین به خشونت و اهانت و تحمیل در پذیرش دین خود نسبت به بنده نپردازید! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اختلاف زیاد قطعا فاطمه زهرا بهترینه و هیچ اسمی رو نمیشه باهاش مقایسه کرد

بعدش حسنا

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
سلیقه ای هست دیگه😍

بله عزیزم😘

ولی میگن اسم بار منفی مثبت داره...لطفا درست انتخاب کنید...السانا سخته تلفظش...آدرینا بد نیست...فاطمه زهرا خیلی زیاد شده واقعا و حسنا هم عربی هست...سعی کنید یه اسم ایرانی الاصل و اصیل برای نی نی تون انتخاب کنید

با اختلاف زیاد قطعا فاطمه زهرا بهترینه و هیچ اسمی رو نمیشه باهاش مقایسه کرد بعدش حسنا

خواهرم بخاطر مسمومیت بارداری تو بیمارستان بستریه میگه سالم به دنیا بیاد اسم پیشنهادی گفته بهم فاطمه زهرا 

چون قبلش گفته بود هر کی یه اسم بده نظر سنجی بکنیم

بله عزیزم😘 ولی میگن اسم بار منفی مثبت داره...لطفا درست انتخاب کنید...السانا سخته تلفظش...آدرینا بد ...

اسم دختر خودم هلما ست بعد میگن فرقش با حلما چیه میگم معنیشه میگن چ فرقی داره