من مسلمان نیستم دوست عزیزم، گرایش دینی من با اکثریت ایران متفاوت است پس نظرهایی که میگذارم خالی از در نظر گرفتن مذهب تشیع یا تسنن و در کل اسلام است،بنابراین به خشونت و اهانت و تحمیل در پذیرش دین خود نسبت به بنده نپردازید!
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
با اختلاف زیاد قطعا فاطمه زهرا بهترینه و هیچ اسمی رو نمیشه باهاش مقایسه کرد
بعدش حسنا
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
ولی میگن اسم بار منفی مثبت داره...لطفا درست انتخاب کنید...السانا سخته تلفظش...آدرینا بد نیست...فاطمه زهرا خیلی زیاد شده واقعا و حسنا هم عربی هست...سعی کنید یه اسم ایرانی الاصل و اصیل برای نی نی تون انتخاب کنید