2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 21 پست
خواهرم بخاطر مسمومیت بارداری تو بیمارستان بستریه میگه سالم به دنیا بیاد اسم پیشنهادی گفته بهم فاطمه ...

باور کنین همه این اسمای جدید ، چند سال دیگه قدیمی میشن . ولی سالهاست اسم فاطمه و زهرا و زینب و ..... میذارن ، هنوزم زیباو جذابن

وقتی من زایمان کردم ، شب میلاد حضرت زینب سلام الله علیها بود . یک نفر همزمان با من زایمان کرد ، پسر داشت . بچه اش لب شکری بود . خیلی گریه میکرد . چون شب میلاد بود ، گفت اسمشو میذارم حسین ان شاالله زودتر عملش کنیم خوب بشه و .... . (قرار بود آردین یا چنین چیزی بذارن)

الان هنوزم باهم در ارتباطیم . خیلی خوشحاله بابت اسمی که گذاشت . بچه شم عمل کردن ، خداروشکر خیلی زود خوب شد .

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
باور کنین همه این اسمای جدید ، چند سال دیگه قدیمی میشن . ولی سالهاست اسم فاطمه و زهرا و زینب و ..... ...

چه جالب زهرا و زینب زیاد داریم چون نوه ۱۴ که به دنیا میاد

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب زهرا و زینب زیاد داریم چون نوه ۱۴ که به دنیا میاد

ان شاالله خوش نام و عاقبت بخیر باشه

از القاب استفاده کنین . ولی هیچی فاطمه نمیشه 😍😍😍😍

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
ان شاالله خوش نام و عاقبت بخیر باشه از القاب استفاده کنین . ولی هیچی فاطمه نمیشه 😍😍😍😍

مرسی عزیزم 💖💖💖💖💖🙏

دیگه مذهبیا مذهبی میذارن ما مهمولیا موز برمیداریم میشینیم هیچی نمیگیم ک جرمون ندن  😂😂😁😁 

ولی من خودم چون زخم خورده ام و اسمم مذهبیه با اینکه دین و ایمون ندارم خودم ناراحتم ک پدر و مادر بر اساس علایق و راه و روش و مسیر دینی خودشون اسم منو انتخاب کردن

ترجیه من بود یه اسم معمولیه غیر عربی داشتم 

حالا دیگه این اون بچه در سده ۱۴۰۰ قراره بزرگ بشه رو توجه کنن بهش خوب هست 

من مسلمان نیستم دوست عزیزم، گرایش دینی من با اکثریت ایران متفاوت است پس نظرهایی که میگذارم خالی از در نظر گرفتن مذهب تشیع یا تسنن و در کل اسلام است،بنابراین به خشونت و اهانت و تحمیل در پذیرش دین خود نسبت به بنده نپردازید! 
دیگه مذهبیا مذهبی میذارن ما مهمولیا موز برمیداریم میشینیم هیچی نمیگیم ک جرمون ندن  😂😂😁😁&nbs ...

من خودم اسمم خیلی دوست دارم با ۲۹ سال سن

بلاخره سلیقه هر کسی متفاوت 💖منم ترکیبی اسم گذاشتم برا بچه هام برام مهم بود به دلم بشینه چه جدید چ مذهبی

اسی اسم بچشو چیگذاشت زایمان کرد? 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت