2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید 😢

264 بازدید | 32 پست

من همسرمو دوس دارم اما یکم عصبیه و توی آخرین دعوامون اومد به پدرم گفت که تموم کنیم خودشم بعدش پشیمون شده بود شیرینی گرفت اومد خونمون میخواست منو مامانمو ببره خونه ای که گرفته رو نشونمون بده ولی بابام بیرونش کرد منم رفتم بیرون باهاش حالا بابام میگه تو منو له کردی😢

این درست نمیشه باید طلاق بگیری خیلی حالم بده خیلی راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید میرفتی گلم.برو دست بوسی بابا بعد از اینکه اروم شد

پدرو مادر تا اخر عمر  باهاتن

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.
باید اول باباتو راضی میکردی و باهم آشتی شون میدادی بعد با شوهرت میرفتی بیرون در این مورد حق با پدرته ...

چجوری اخه اشتیشون میدادم بابام خیلی عصبانی بود درحدی ک مارو بیرون کرد😥

چرا کوچیکش کردم؟😥اخه بابام خیلی بد حرف زد باهاش خیلی

عب نداره اتفاقا خوب کاری کرده مگه زندگی بچه بازیه ی با ی کشمش گرمت بشع بای غوره سردت

تو  کارت اشتباه بوده میموتدی پیش بابات صبر میکردی بازتابشو میدیدی میاد منت کشی و عڋرخواهی ازپدرت

تو اینده عوض کاره خودتو میبینی

چجوری اخه اشتیشون میدادم بابام خیلی عصبانی بود درحدی ک مارو بیرون کرد😥

میزاشتی آروم شه بعد باهر ۲ تاشون حرف میزدی ، خودت گفتی شوهرت اومده جلوی بابات و گفته تمومش کنیم خوب بابات هم پشت تو در اومده که نذاشت باهاش بری بیرون تا غرور تو حفظ شه 

عب نداره اتفاقا خوب کاری کرده مگه زندگی بچه بازیه ی با ی کشمش گرمت بشع بای غوره سردت تو  کارت ...

نمیدونم شاید بچگی کردم 😥ولی همسرمو ی بارهم بیرون کرده بود اگ این بار بهش توجه نمیکردم عقده ی بدی میبست

میزاشتی آروم شه بعد باهر ۲ تاشون حرف میزدی ، خودت گفتی شوهرت اومده جلوی بابات و گفته تمومش کنیم خوب ...

الان واقعا نمیدونم چیکار کنم یعنی کارم خیلی بد بوده؟؟؟خدایا منو ببخش 

کار درست چیع الان

یچیزاییو بزرگ ترا بهتره مامیفهمن با یکم تلخی ک چیزی نمیشه حالا غرور باباتو خرد کردی خوب شد؟

شوهرت سواستفاده میکنه دختر

😕😑انقد دلسوز نباش برا مردت چهار تا فش بخوره خودشو جمع میکنه