2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم وقتی سرما میخورم خیلی کارای عجیب انجام میدم 😐😑

اون روز که سرماخوردگی داشتم شیر رو برداشتم گذاشتم تو فریزر خودمم نمیدونم چرا 😑😑

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
اولین باره میشنوم😄یعنی حواس پرت میشی؟

اره یه جورایی حواس پرت میشم یا وقتی دارو اثر کرده گیج میزنم 😑😑

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
نه این گیجی من خیلی بدتر از اونیه که فکرشو کنی همش دراز کشیدم بلند میشم راه میرم انگارسرم سنگینی میک ...

منم همینجورم دقیقاااا ریشه ی دندون عقلمم عفونت کرده رفلاکس معده هم دارم دیگه نمیدونم از چیه منم کم خون نبودم استرس شدیییییییییدم دارم

منم خیلی استرس دارم میخوام ام آر آی بدم ولی میترسم

من شیش ماهه پیش حمله پانیک بهم دست داد ازونروز دیگه من خوب نشدم تا الان ازمایش کاملم  دادم مشکلی نداشتم فقط ویتامین دیم پایین بود ولی بعد از حمله ی پانیکم نابود شدم معدم بهم ریخت رفلاکس گرفتم شدید ازونروزم یه استرسی تو وجودمه ک اصلا از بین نمیره

من شیش ماهه پیش حمله پانیک بهم دست داد ازونروز دیگه من خوب نشدم تا الان ازمایش کاملم  دادم مشکل ...

منم آزمایش دادم فقط ویتامین دی پایین بود....میگم پریودت تغییر نکرده من پریودم کم شده

من شیش ماهه پیش حمله پانیک بهم دست داد ازونروز دیگه من خوب نشدم تا الان ازمایش کاملم  دادم مشکل ...

وقتی دراز میکشی خوبی؟وقتی میشینی چی؟فقط وقت راه رفتن اینطوری میشی؟

ام آر آی مغز دادی؟