2777
2789
منم آزمایش دادم فقط ویتامین دی پایین بود....میگم پریودت تغییر نکرده من پریودم کم شده

نه پریودیم همونه ولی سندروم قاعدگی هم گرفتم خیلی حالم بد میشه ده روز،قبل پریودی هر۲۳روز یکبارم میشم

من موقع نشستن و راه رفتن خیلی حالم بد میشه وقتی هم دراز میکشم سرم مثه نبض میزنه ولی ام ار ای نرفتم میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال استرسه حتما چون من قبلش واقعا اوکی بودم بعد پانیکم اینجور شدم زایمانم کردم هشت ماهه افسردگیه اون ...

من بچم ۱ سال و نیمه هست ولی کلا استرس خیلی تو زندگیم هست....حالا ام آر آی هم میرم ببینم چی میگن

من بچم ۱ سال و نیمه هست ولی کلا استرس خیلی تو زندگیم هست....حالا ام آر آی هم میرم ببینم چی میگن

من تمام استرسم کروناس خیلی ازش میترسم وگرنه من زندگی ارومی داشتم من یه دختر کلاس دومی دارم یه هشت ماهه

اره هم داروی معده میخورم هم فلوکسیتین و پروپرانول

من تمام استرسم کروناس خیلی ازش میترسم وگرنه من زندگی ارومی داشتم من یه دختر کلاس دومی دارم یه هشت ما ...

امیدوارم زودتر خوب بشی عزیزم  ممکنه از عفونت دندون هم باشه به نظرم یه دندون پزشک برو

امیدوارم زودتر خوب بشی عزیزم  ممکنه از عفونت دندون هم باشه به نظرم یه دندون پزشک برو

رفتم عکسم گرفتم دندکن عقلم داغووونه از ریشه سیاه شده داره پودر میشه ولی میترسم برم بکشمش خیلی الوده هستن دندون پزشکاااا

مرسی عزیزم توام خوب بشی ان شالله 

عزیزم شما بهتر شدین ؟؟منم  همش حس گیجی تو سرم میکنم و گاهی سرگیجه ام ار ای رفتم نرمال بود و ازم ...

میتونه عصبی باشه میتونه از گردن یا هر چیز دیگه ای باشه در نهایت دکتر به من گفت به خاطر گردن هست