fanoos_khamoosh مدیر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 عنوان گیجی | مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 28 پست کی حالت گیجی و منگی داشته و از گوشش بوده یا از سونوزیت؟سرگیجه نه.... فقط حالت گیجی و منگی مثل وقتی سرما خورده باشه 1399/08/03 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aysanjoonam عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 2122 منم آزمایش دادم فقط ویتامین دی پایین بود....میگم پریودت تغییر نکرده من پریودم کم شده نه پریودیم همونه ولی سندروم قاعدگی هم گرفتم خیلی حالم بد میشه ده روز،قبل پریودی هر۲۳روز یکبارم میشممن موقع نشستن و راه رفتن خیلی حالم بد میشه وقتی هم دراز میکشم سرم مثه نبض میزنه ولی ام ار ای نرفتم میترسم
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 نه پریودیم همونه ولی سندروم قاعدگی هم گرفتم خیلی حالم بد میشه ده روز،قبل پریودی هر۲۳روز یکبارم میشم ... والا منم میترسم ولی بالاخره که باید مشخص بشه
aysanjoonam عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 2122 والا منم میترسم ولی بالاخره که باید مشخص بشه مال استرسه حتما چون من قبلش واقعا اوکی بودم بعد پانیکم اینجور شدم زایمانم کردم هشت ماهه افسردگیه اونم هست
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 مال استرسه حتما چون من قبلش واقعا اوکی بودم بعد پانیکم اینجور شدم زایمانم کردم هشت ماهه افسردگیه اون ... من بچم ۱ سال و نیمه هست ولی کلا استرس خیلی تو زندگیم هست....حالا ام آر آی هم میرم ببینم چی میگن
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 مال استرسه حتما چون من قبلش واقعا اوکی بودم بعد پانیکم اینجور شدم زایمانم کردم هشت ماهه افسردگیه اون ... دکتر بهت دارویی داده؟چیزی استفاده میکنی؟
aysanjoonam عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 2122 من بچم ۱ سال و نیمه هست ولی کلا استرس خیلی تو زندگیم هست....حالا ام آر آی هم میرم ببینم چی میگن من تمام استرسم کروناس خیلی ازش میترسم وگرنه من زندگی ارومی داشتم من یه دختر کلاس دومی دارم یه هشت ماههاره هم داروی معده میخورم هم فلوکسیتین و پروپرانول
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 من تمام استرسم کروناس خیلی ازش میترسم وگرنه من زندگی ارومی داشتم من یه دختر کلاس دومی دارم یه هشت ما ... امیدوارم زودتر خوب بشی عزیزم ممکنه از عفونت دندون هم باشه به نظرم یه دندون پزشک برو
aysanjoonam عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 2122 امیدوارم زودتر خوب بشی عزیزم ممکنه از عفونت دندون هم باشه به نظرم یه دندون پزشک برو رفتم عکسم گرفتم دندکن عقلم داغووونه از ریشه سیاه شده داره پودر میشه ولی میترسم برم بکشمش خیلی الوده هستن دندون پزشکاااامرسی عزیزم توام خوب بشی ان شالله
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 رفتم عکسم گرفتم دندکن عقلم داغووونه از ریشه سیاه شده داره پودر میشه ولی میترسم برم بکشمش خیلی الوده ... مرسی گلم
بهار1899 عضویت: 1388/11/01 تعداد پست: 3968 مرسی گلم عزیزم شما بهتر شدین ؟؟منم همش حس گیجی تو سرم میکنم و گاهی سرگیجه ام ار ای رفتم نرمال بود و ازمایشم هم نرمال بود میترسم بدتر ازین بشم
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 عزیزم شما بهتر شدین ؟؟منم همش حس گیجی تو سرم میکنم و گاهی سرگیجه ام ار ای رفتم نرمال بود و ازم ... میتونه عصبی باشه میتونه از گردن یا هر چیز دیگه ای باشه در نهایت دکتر به من گفت به خاطر گردن هست
fanoos_khamoosh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1615 عزیزم شما بهتر شدین ؟؟منم همش حس گیجی تو سرم میکنم و گاهی سرگیجه ام ار ای رفتم نرمال بود و ازم ... الان خوب شدید؟
astrophil عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 92 کلا سرم روی بدنم سنگینی میکنه ی حالت گیجه دارم انگار شناورم روی آب بعضی وقتا هم حس میکنم واقعی نیستم ... علایم منم همینه شما بهتر شدی؟