2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3146 بازدید | 244 پست
گلی حداقل 2 هفته زمان میبره نتیجه اولیه اش رو نشون بده  اینم بگم اصلااا نگا اینه نکن حتی برا ش ...

عزیزم من برای درس ساب رو جستجو زدم این رو آورد شما چی زدین که براتون همه رو آورده؟

عزیزم من برای درس ساب رو جستجو زدم این رو آورد شما چی زدین که براتون همه رو آورده؟

اره خودشه گلم 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله گلم  قبل و بعدشم بوستر و رفع انسداد گوش میداد

فایلی با عنوان ماندگاری ساب گوش نداد مثلا فایلی گوش بده درکنار ساب که باعث شه همشیگه بمونه اثرش؟هنوزم دوستتون چشاش سبزه  ؟

Kya mujhe pyaar hai🥰😍

آقاااا 😑

من میترسم این تغییراتی که ازش حرف میزنیم همش تلقین خودمون باشه

یعنی مثلا بعد از ساب افزایش قد دیگران ما رو هنوز با همون قد قبلی ببینن فقط خودمون تصور کنیم بلند شدیم و همه میگن به به چه خوب بلند شدی

سرگشته‌ی محضیم و در این وادیِ حیرت                    عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
گلی حداقل 2 هفته زمان میبره نتیجه اولیه اش رو نشون بده  اینم بگم اصلااا نگا اینه نکن حتی برا ش ...

من این ساب چشم رو دانلود کردم

ولی فقط دو دقیقس!

ینی کلی باید گوش کنم تا روزانه بشه یک ساعت؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من این ساب چشم رو دانلود کردم ولی فقط دو دقیقس! ینی کلی باید گوش کنم تا روزانه بشه یک ساعت؟

گلم باید 2 دقیقه رو حداقل 20 بار گوش بدی 

اره اگه بخوای 1 ساعت وقت بزاری براش 30 بار گوشش بدی

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
گلم باید 2 دقیقه رو حداقل 20 بار گوش بدی  اره اگه بخوای 1 ساعت وقت بزاری براش 30 بار گوشش بدی

وای چ سخت

ممنون عزیزم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
 وای چ سخت ممنون عزیزم

فدات 😅❤️

اتفاقا ساب زمان کم باشه راحت تره و حوصلت بیشتر میکشه گوش بدی 🍃

من ساب شغلو دان کردم اصن حرفی چیزی نمیگه فقط صداست صدای اب و ... درستع؟🤔🤔

اره صداش بسیار کمه 

ولی ناخودآگاه میشنوه🍃

سابلیمبال فقطط شنیدنیه پس مشکلی برا بینایی نداره این که دورش رو آبی کردم برا بینیه اینکه دورش رو ب ...

مرسی عزیز دلممم  بنظرت حتماااا جواب میده و چند مدت تلاش لازمه من عاشققققق چال لپم  و اینکه بنظرت قدز دماغم درست میکنه ؟ مگه میشه 😐

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
مرسی عزیز دلممم  بنظرت حتماااا جواب میده و چند مدت تلاش لازمه من عاشققققق چال لپم  و اینکه ...

ساب چال ولمنتال نهایتا 1 ماه طول میکشه تا جواب بده🍃باید باور داشته باشی همههه چی بستگی به باورت داره 

من 2 روز گوشش دادم ی چال بسیار ریز سمت راست صورتم دراومد ولی خب گفتم که آدم بسیااار بی حوصله ای هستم ادامه ندادم ولی هنوز هستش چالم رو ولی خیییلی ریزه تو اینه با فاصله 30 سانتی میشه دیدش 

قوز دماغ هم آره خیلی ها بودن نتیجه گرفتن 

باو داشته باش 🍃❤️

اهان😗 ممنون گل🌷

❤️🍃🥰