2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3146 بازدید | 244 پست
بعضی هاشون آره  بعضی هاشون نه  من دو هفته در تلاش بودم تا تونستم با توجه به لایک ها و نظ ...

برا پوست هم میشه معرفی کنی؟ لینک بدی دانلود کنیم من میخوام پوستم خوب شه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
تصور هم کن باور داشته باش میشه انرژی منفی که جواب نمی گیرم و.. رو از خودت دور کن  صبور باش ح ...

مرسی ک انقدررصبورانه جواب میدی عشقم😗😗😗😗

و ی سوال دیگه😀😀

اون شغله درامدشم برام خیلی مهمه ک مثلا حداقل۳تومن باشه اینم همون ساب شغل جواب میده؟بعد درامدشم باید تصور کنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا چال گونه هم هست ب نظرت 😍😍 واسه دماغ 😐 واسه رنگ چشم میترسم چشام ضعیف شه اینا انگا  نگاه ...

سابلیمبال فقطط شنیدنیه پس مشکلی برا بینایی نداره

این که دورش رو آبی کردم برا بینیه

اینکه دورش رو بنفش کردم برا چال لپه

من حوصلم نمی کشه اینا رو دانلود کردم هی امروز فردا میکنم چال لپ رو گوش بدم 😅

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
مرسی ک انقدررصبورانه جواب میدی عشقم😗😗😗😗 و ی سوال دیگه😀😀 اون شغله درامدشم برام خیلی مهمه ک ...

❤️خواهش گلم 

دیگه اونش تو دست تو نیست که شغله درآمدش چقدر باشه بعد از به دست آوردن شغل ساب ثروت رو گوش کن 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

عزیزم قانون جذب نوشته ی راند برن

بنظرم همون مثبت اندیشی و تفکرات مثبته که برات رخ میده به مرور.

دعا هم مهمونه.حدیث قدسی داریم که خدا با گمان بنده ش پیش میرهـامیدوار باشی خداام بهت چیزای قشنگشو تقدیم میکنه ولی نه اینکه اگه نرسیدی ناامید بشی.باید خیلی ادامه بدی

درخواست دوستی نداریم
عزیزم اون که نوشتهclass برا درس هست؟

اره گلم 

برا پوست هم میشه معرفی کنی؟ لینک بدی دانلود کنیم من میخوام پوستم خوب شه

عزیزم هر کاری کردم نتونستم لینکش رو کپی کنم 

ولی این ساب رو میتونم تضمین کنم 

فارسی هستش 

سازندش آقای مشیری 

سرچ بزن ساب پوست خوب 

ممنون♥️

🍃❤️

عزیزم هر کاری کردم نتونستم لینکش رو کپی کنم  ولی این ساب رو میتونم تضمین کنم  فارسی هستش ...

ممنون

بعد یه چیزی

من ساب چشم طوسی رو نزدیک به چهار گوش دادم ولی هیچ تغییری نکرد حالا مثلا بوستر بود

بنظرت این سابی که دوستت گوش داده میتونه تاثیر بذاره روم؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ممنون بعد یه چیزی من ساب چشم طوسی رو نزدیک به چهار گوش دادم ولی هیچ تغییری نکرد حالا مثلا بوستر بو ...

گلی حداقل 2 هفته زمان میبره نتیجه اولیه اش رو نشون بده 

اینم بگم اصلااا نگا اینه نکن حتی برا شونه زدن سرتم به چشمات تو اینه توجه نکن 

2 هفته ای ی بار عکس بگیر و با عکس روز اول مقایسه کن

اگه میخوای سابت رو تغییر بدی چند روز دیگه گوش بده تا اثرات این ساب طوسی بره 

اره ساب دوستم فوق العاده است