2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 3146 بازدید | 244 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سايليمبال چيه ببخشيد؟

ی فایل های صوتی که با تکرار و تقلید روی نا خودآگاه اثر میزاره و اون چیز رو جذب میکنی 

مثلا میتونی با ساب مو هات رو بلند کنی 

صدات رو تغییر بدی و... 

ولی توی طولانی مدت 

مثلا ساب رنگ چشم 4 ماه زمان میبره و هر رزو 1 ساعت باید گوش داده بشه 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
اره یه پسری رو چندین بار دیده بودم عاشقش شدم اما اون اصلا منو ندیده بود تا بعد یکسال اومد خواستگاری ...

خوش بحالت🥺

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
ی فایل های صوتی که با تکرار و تقلید روی نا خودآگاه اثر میزاره و اون چیز رو جذب میکنی  مثلا میت ...

واقعا نميدونستم اينو،مرسي ازت عزيزم خيلي توضحاتت قشنگ بود

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
ساب قد نتیجه میده ؟دوست دارم ۷ سانت بلند شم

اگه از جای معتبر تهیه کنید بله 

نمی دونم ولمنتال برای قد داره یا نه 

ولی کانال تل خانم مهرگان رو ازش خیلی تعریف شنیدم 

البته خودم تل ندارم و از ساباشون استفاده نکردم تا حالا 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
واقعا نميدونستم اينو،مرسي ازت عزيزم خيلي توضحاتت قشنگ بود

❤️خواهش گلی 

میشه به منم یاد بدی چیکار کردی؟یکسال هر روزش بهش فکر کردی؟

اول بايد هدفتو مشخص كني

بعدش با جملات مثبت بهش فك كني و ته قلبت بخواييش

شك داشته باشي بهش نميرسي يا دير ميرسي

من کلا به قانون جذب اعتقاد دارم  اره حتی از سابلیمبال هم 40 درصد نتیجه گرفتم

منم زیاد نتیجه گرفتم خداروشکر

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
یکسال تمام درد کشیدم اما در کنارش تمریناتی که کتاب قدرت گفته بود رو انجام میدادم خیلی خوب بود واقعا ...

حتمن دنبالش ميگردم اميدوارم كتابشو پيدا كنم